Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du bl.a. gå på danse højskole og lydteknik højskole

Musik og Teaterhøjskolen har masser at byde på. Er du for eksempel på udkig efter en danse højskole, en lydteknik højskole eller en teater højskole, er Musik og Teaterhøjskolen stedet for dig. Læs eventuelt mere nedenfor.

Musik og Teaterhøjskolen

Super lærerig danse højskole

Der findes mange måder at udtrykke sig selv og sine følelser på. Har man en historie at fortælle og er man vild med at bevæge sig og få lidt god motion er dans en fantastisk sport. På Musik og Teaterhøjskolen er de helt vilde med at danse og du er mere end velkommen til at være med på deres danse højskole. Et højskoleophold er en fantastisk oplevelse. Hvad enten du har brug for en pause fra hverdagen, dit arbejde eller diverse uddannelsesinstitutioner, kan et højskoleophold være et oplagt valg. Har du brug for tid til at finde dig selv eller ønsker du at udvikle personlige egenskaber og kompetencer, er et ophold på højskole også fantastisk. Musik og Teaterhøjskolen er beliggende i Toftlund, en lille og hyggelig by i Sønderjylland. Siden 1984, har højskolen huset et hav af individer, der har haft brug en pause, en sjov oplevelse eller noget helt tredje. På en danse højskole som Musik og Teaterhøjskolen kommer du vidt omkring hvad angår dans. Du får dels masser af teori og historie med, men du lærer selvfølgelig også din krop bedre at kende. Dels via masser af træning, diverse teknikker, metoder og selvfølgelig også ved at optræde. Vil du på danse højskole, kan du med fordel læse mere om Musik og Teaterhøjskolen.

Lydteknik højskole med undervisning i høj kvalitet

Er du ikke den største fan af at stå foran publikum, har Musik og Teaterhøjskolen også andre ting at byde på. Udover at være en danse højskole, er det nemlig også en lydteknik højskole. Et ophold på en lydteknik højskole som denne, byder på masser af undervisning i diverse software. Du vil ydermere lære om de forskellige komponenter, der indgår ved et lyd-setup og du vil også prøve kræfter med forskellige projekter. Vil du arbejde med lyd og musikinspiration i fremtiden eller synes du bare, at det lyder spændende, er et ophold på en lydteknik højskole som Musik og Teaterhøjskolen, en fantastisk mulighed.

Mød nye mennesker, tilegn dig nye kompetencer og lær dig selv bedre at kende på Musik og Teaterhøjskolen. Læs mere på www.musikogteater.dk.

Kategorier