Køb et penalhus eller skoletasker på hjul til dit barn hos Victa.dk

Ønsker du at skåne dit barn ryg, når det transporterer skolebøgerne, så har Victa.dk et godt udvalg af skoletasker på hjul. Besøg dem online her www.victa.dk og find deres fede udvalg af tasker. Her finder du også et penalhus og andre praktiske ting, der kan gøre dit barns skoledag perfekt.

Victa.dk

Skoletasker på hjul

Victa.dk er en skøn shop, hvor du kan finde et dejligt udvalg af skoleting til dit barn, der kan skabe de bedste rammer omkring dit barns skolegang. Vil du for eksempel gerne passe på dit barns ryg, så har de et fantasifuldt udvalg af skoletasker på hjul. Skoletasker på hjul er let og smart taske, som kan lette dit barns gang til skolen. Det kan du blandt andet gøre med den skønne Nikidom Butterfly. Nikidom Butterfly er en fin lille taske, med et eventyrligt tryk af en sommerfugl på fronten. Den har et ergonomisk teleskophåndtag og solide hjul. Klik ind her på linket www.victa.dk og find den fine skoletaske på hjul.

Penalhus med praktisk indretning

Har dit barn brug for et flot penalhus, hvor der er god plads til blyanter og viskelæder, så har Victa.dk forskellige modeller, der helt sikkert vil falde i dit barns smag. Du finder blandt andet et skønt penalhus med et fedt Star Wars billede. Huset har en stor lomme med plads til det hele. Den lynes med en solid lynlås og har en praktisk håndrem, så den er nem at få med rundt i klassen. Klik ind her www.victa.dk og find det seje penalhus med Star Wars, så dit barn kan holde styr på alt skriveværktøjet.

Skab de bedste rammer for dit barn med skoletasker på hjul og et praktisk penalhus hos Victa.dk. Besøg dem online her www.victa.dk og find et godt udvalg af skoleting til børn.

Kategorier