Forhandler af dansk tømmer efter mål og terrassebrædder til gode priser

Hos Skovsav har du mulighed for bestilling af mange forskellige typer tømmer efter mål. Virksomheden sælger dansk træ til gode priser, og holder gennemløbende et højt niveau af kvalitet. Lige kan du også bestille flotte terrassebrædder, som egner sig rigtig godt til dansk klima. Klik forbi webshoppen og tag et kig, eller læs mere herunder hvis din interesse er vakt.

Skovsav

Terrassebrædder i forskellige træsorter

Drømmer I om at anlægge en flot terrasse i træ op af huset, eller måske om en udvidelse af jeres sommerhus? Uanset hvad, så er Skovsav et godt sted at købe terrassebrædder. Virksomheden forhandler henholdsvis terrassebrædder i douglasgran, lærketræ og egetræ. Det er ikke noget tilfælde at det er netop disse tre træsorter som man har valgt at fremstille terrassebrædder i. Alle tre træsorter har nemlig en høj resistans over for svamp, hvilket gør at de holder sig flotte i lang tid, uden at man er nødt til at bruge stærke kemikalier. Samtidigt ser både douglasgran, eg og lærketræ flot ud, og egner sig perfekt til drømme terrassen.

Tømmer efter mål til gode priser

Det er naturligvis ikke kun terrassebrædder du finder til gode priser hos www.skovsav.dk. Du har blandt andet mulighed for at købe tømmer efter mål i henholdsvis egetræ og douglasgran. Egetræ leveres i længder op til 270 cm og douglasgran op til hele 510 cm. På den måde skulle det være gjort nemt og praktisk at bestille tømmer efter mål der har de helt rigtige dimensioner til det projekt som man skal i gang.

Klikker du ind på Skovsav’s hjemmeside lige nu, så kan du læse meget mere om mulighederne inden for bestilling af tømmer efter mål, terrassebrædder og meget mere. Kvalitetsniveauet er gennemløbende højt og man får god værdi for sine penge.

Kategorier