HDMI kabler og USB hubs online hos Av-Cables.dk

Uanset om du leder efter HDMI kabler eller en ny USB hub, er Av-Cables.dk leveringsdygtige.

Av-Cables.dk

HDMI kabler til landets mest favorable priser

Udvalget af HDMI kabler, du finder på www.av-cables.dk er inddelt i en række underkategorier, da der efterhånden er designet en del forskellige standarder. Hos Av-Cables.dk finder du naturligvis de klassiske HDMI kabler i flere længder, ligesom du også kan vælge mellem ekstra tynde eller mini og micro modeller. Ved nogle apparater er det nødvendigt at benytte et vinklet HDMI stik, hvilket også er en købsmulighed. Hvis man skal føre signalet rigtig langt, kan der være behov for et HDMI langdistancekabel. Hvis du leder efter converters som fx til VGA eller USB, kan dette også lade sig gøre hos denne danske kabelspecialist. Udover HDMI kabler byder overkategorien også på switches, splittere, boostere og meget mere. Kig nærmere på sortimentet online.

Spar penge på en USB hub til mange formål

Du kan også købe en USB hub hos Av-Cables.dk. Her skelner man typisk mellem 2.0 og 3.0, men på www.av-cables.dk kan du også købe den moderne USB hub 3.1. Der forhandles kun fra erfarne producenter i branchen, hvilket betyder, at du finder mærker som Sweex, Lindy, Goobay og mange andre. Du kan frit bladre frem og tilbage i sortimentet og finde den rette USB hub til dit formål og naturligvis størrelsen af din pengepung. Priserne er også langt lavere end ved konkurrenterne. Du kan typisk købe en USB hub til en pris, der er mellem 15 og 60 % billigere end hos regulære butikker i Danmark. Dette er blot en ud af mange grunde til at shoppe på www.av-cables.dk. Andre fordele er hurtig fragt, et enormt sortiment inden for enhver kategori og personlig kundeservice. Bestil en USB hub på kort tid allerede i dag, og få den sendt af sted med det samme.

Bestil kabler til de bedste priser online. Webshoppen Av-Cables.dk tilbyder fra et større sortiment end mange andre steder. Leder du efter en USB hub eller måske HDMI kabler? Så klik forbi, og spar penge på nødvendigheder.

Kategorier