Her finder du bl.a. en Light Solutions lysdæmper og en vejrstation samt andre smarte produkter fra Netatmo

Hos Smart.dk forhandler de kun de allerbedste produkter inden for smart home-branchen. Derfor kan du også få en lang række produkter fra Netatmo, en Light Solutions lysdæmper og meget andet, som du kan læse mere om nedenfor. Alternativt kan du også klikke ind på deres webshop på www.smart.dk, hvis du bare vil i gang med at shoppe med det samme.

Smart.dk

Super smart Light Solutions lysdæmper

Med en Light Solutions lysdæmper kan du gøre belysningen i dit hjem endnu smartere, end det er i forvejen. For med en Light Solutions lysdæmper fra Smart.dk får du ikke kun et kvalitetsprodukt, du får også et produkt, der er kompatibelt med Philips Hue. Sværvægteren inden for intelligent belysning er altså med ét gjort endnu mere smart. Det gode og kyndige personale hos Smart.dk er selvfølgelig dem, der ved allermest om produkter fra deres sortiment, og derfor er de naturligvis også dem, du skal kontakte, hvis du er interesseret i at høre mere om en Light Solutions lysdæmper. Heldigvis besvarer de hellere end gerne alle opkald og mails, så hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Vejrstation, udendørs kamera og andet spændende fra Netatmo

Listen af produkter fra Netatmo hos Smart.dk er lang. Således kan du få alt fra en vejrstation til et udendørs kamera. Førstnævnte er et populært produkt, idet du med en Netatmo vejrstation åbner op for et væld af muligheder. For det første kan du selvfølgelig meget præcist måle temperaturen både indendørs og udendørs. Det samme kan gøres med luftfugtighed, ligesom du med den indbyggede dB-måler også kan måle støjniveauet i dit hjem. Al data bliver lagret, så du kan følge med i det og se mønstrene, der kan være med til at gøre inde- og udeklimaet på din adresse bedre. Systemet kan også udvides med en regn- og vindmåler fra Netatmo.

Så fyld indkøbskurven på www.smart.dk med en Light Solutions lysdæmper og produkter fra Netatmo allerede i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.

Kategorier