Hjælp til at undgå snyd ved digital eksamen og content management implementering her

Devoteam står klar med kompetente IT-konsulenter til at hjælpe dig med dine udfordringer. Hvad enten du ønsker at undgå snyd ved digital eksamen eller har brug for et content management system, står medarbejdere klar til at hjælpe.

Devoteam

Undgå snyd ved digital eksamen 

Verden er de seneste år blevet mere og mere digitaliseret. Det gælder også i undervisningen. Adgangen til internet og til at kunne maskinskrive har bragt en masse fordele med sig, der gør undervisningen mere fleksibel og anderledes. Desværre giver den også den enkelte elev et større valg af muligheder for at snyde til en eksamen. Hos Devoteam har de, de seneste år, beskæftiget sig med at løse denne problemstilling. Der er som sagt mange måder at snyde på, men heldigvis har Devoteam bestræbt sig på at komme hele vejen rundt for at undgå snyd ved digital eksamen. Snyd ved eksamen kan blandt andet være kommunikation med andre, informationssøgning på internettet eller downloadede kompendier. Devoteam har arbejdet for blandt andet Undervisningsministeriet og har fået masser af erfaring indenfor problematikken om at undgå snyd ved digital eksamen. Undgå snyd ved digital eksamen, så du får et reelt billede af hvordan dine elever egentlig klarer sig, med hjælp fra Devoteam.

Content management

Et content management system kan være et super vigtigt stykke software, hvis du ønsker en organiseret, praktisk og nem måde at håndtere filer såsom billeder, dokumenter eller andre filer. Faktisk bruges softwaret til at håndtere og overskueliggøre mange forskellige slags data som du kan læse mere om på hjemmesiden – faktisk er der ikke engang en entydig definition af definition af softwaret. Hos Devoteam har de specialiseret sig i CMS som det også kaldes og kan helt sikkert hjælpe til hos dig og din virksomhed, hvis du ønsker at spare tid og besvær på selv at opsætte et lignende system. En implementering af sådan et stykke software kan nemlig være rigtig tidskrævende og besværlig. Content Management kan give stor værdi til virksomheden og munde ud i at spare dig for en stor sum penge på leverandørkontrakter i sidste ende for eksempel. Tag kontakt til Devoteam og få dit nye content management system.

 

Det bedste svar på en god konsulentvirksomhed inden for digital forretningsudvikling, er Devoteam. Læs mere på www.devoteamdigitalt.dk.

Kategorier