Doshoppen.dk - Industriens makker nr. 1

Doshoppen.dk forhandler en lang række produkter, der er uundværlige i industrien og byggeriet. I webshoppen kan du handle præcis når det passer dig og det er nemt at få et overblik over alle de mange varer, der forhandles. Herunder kan du læse lidt om nogle af de kvalitetsprodukter, du kan købe online.

Mangler du måtter i din virksomhed, er du altid sikker på at få de absolut bedste i Doshoppen.dk.

Her forhandles måtter i alle afskygninger.  Producenten er 3M, der er kendt for at levere en ypperlig kvalitet på alle områder. Måtterne fra 3M er kendetegnet ved sin evne til effektivt at tilbageholde vand og snavs, takket være en speciel fiberteknologi og konstruktion. Måtterne fås i mange forskellige størrelser og farver.

Doshoppen.dk forhandler også tætningslister til ethvert formål. Anvend tætningslister til vinduer, døre, porte mm. og minimér træk, støj og støv. Alle tætningslister er fra 3M, der altid leverer en høj standard, uanset hvilket produkt der er tale om. Klik ind og se de mange forskellige tætningslister på siden.

En anden produktgruppe er sikkerhedsbriller, til brug hovedsageligt i byggeindustrien. Beskyt dine øjne under arbejdet, med sikkerhedsbriller i moderne og funktionelt design. I webshoppen kan du få sikkerhedsbriller i mange variationer, der gør dem egnede til hvert deres formål.

Mangler du skridsikker tape, til at sikre trappetrin, ramper, løbebroer, maskiner og andre glatte overflader, så køb den hos Doshoppen.dk. Skridsikker tape fra Doshoppen.dk er produceret af Tesa og fremstår i stærk gul og sort farve.

Klik ind og vælg mellem masser af kvalitetsprodukter hos Doshoppen.dk og få den bedste service oven i købet.

Kategorier