Læs mere om deres sortiment af borde til cafeer

Base8 forhandler erhvervsmøbler i prima kvalitet til din virksomhed. Læs mere om deres sortiment af borde til cafeer, kantineborde og meget andet på hjemmesiden www.base8.dk.

base8.PNG (1)

Rigt udvalg af erhversmøbler til både kontorer, restaurationer og hoteller

Hos Base8 er det muligt at vælge mellem et rigt udvalg af erhvervsmøbler til både kontorer, restaurationer og hoteller. Uanset hvad ens behov måtte være med hensyn til indretningen, kan Base8 imødekomme dem med deres professionelle sortiment og fleksible ”have it your way” service. Læs mere om de mange muligheder online på firmaets hjemmeside, hvor man desuden kan se de mange forskellige erhvervsmøbler samt billeder fra firmaer og restaurationer, der allerede er blevet indrettet af Base8.

 

Imponerende sortiment af borde til din virksomhed

Skal du bruge borde til din virksomhed, er Base8 et oplagt sted at starte med at finde inspiration. B2B forhandleren kan præsentere et imponerende sortiment af borde til din virksomhed, som helt sikkert ikke vil skuffe med hensyn til design eller kvalitet. Er det borde til cafeen, man er ude efter, er der en hel kategori kun med cafeborde. Borde til cafeen skal typisk være lidt mindre end almindelige spiseborde, så indretningen bliver mere let og afslappet. Vælg mellem både moderne og klassisk design til din virksomhed hos Base8.

 

Kantineborde i prima kvalitet

Base8 forhandler ikke bare borde og møbler til restaurationer og hoteller. Virksomheder har også rig mulighed for at købe blandt andet kantineborde i prima kvalitet. Kantinebordene har plads til helt op til 22 personer, så medarbejderne kan sidde sammen og spise frokost i kantinen eller frokoststuen. Alle borde hos Base8 kommer fra gode producenter og er i prima kvalitet i forhold til prisen. Find det perfekte kantinebord i prima kvalitet online hos Base8.

 

Læs mere om prima kvalitet erhvervsmøbler til din virksomhed online hos Base8 på hjemmesiden www.base8.dk.

Kategorier