Optimer din datamodellering med PIM løsninger

Er du på udkig efter en mulighed for datamodellering, så er datastyring med PIM helt sikkert noget du vil kunne bruge. Besøg Perfion her www.perfion.dk og se hvordan du kan optimere din datamodellering ved implementering af datastyring med PIM, så du kan lette dine arbejdsgange og holde styr på dine data i din multi channel marketing.

Perfion

Datastyring med PIM

Perfion er en virksomhed, der har udviklet et professionelt system til datastyring med PIM rettet mod multi channel marketing. Deres datastyring med PIM er yderst brugervenligt og er udviklet med baggrund i deres store viden om multi channel marketing og de processer, der knytter sig til et stort dataflow. Fordelen ved PIM er, at du kan implementere datastyring med PIM uden at du skal skifte dine andre programmer ud. PIM er udviklet, så det kan samarbejde med en lang række allerede kendte og professionelle programmer til datastyring såsom Microsoft AX, Microsoft NAV, Adobe og andre professionelle programmer til datastyring. Du vil derfor ikke blive tvunget til at skifte dine allerede kendte programmer ud, når du vælger at optimere din datastyring med PIM.

Få mulighed for datamodellering med PIM

Bruger du meget tid på datamodellering og er det ved at være frustrerende, så kan du  med PIM optimere din datamodellering. PIM giver dig mulighed for at samle alt din datamodellering i en kilde, hvor du dermed får tilgang til tekster, filer, billeder, video med mere i et samlet system. Dette vil give dig en mere effektiv datamodellering, hvilket vil give dig mulighed for at optimere alle virksomhedens processer og spare en masse tid. Klik ind her www.perfion.dk og se hvordan PIM kan optimere din datamodellering, så du kan bruge din tid på dine kunder i stedet.

Optimer din datamodellering ved implementering af datastyring med PIM fra Perfion. Besøg dem her www.perfion.dk og læs mere.

Kategorier