Prøv YIP eller skab din egen app med iDeal Development

Leder du efter en udvikler, der kan gøre din app-ideer til virkelighed, eller er du interesseret i den sjove app YIP - Guess the secret, så er Ideal Development et sted du må besøge. Klik her www.idealdev.dkog find den spændende YIP - Guess the secret eller en kompetent udvikler til din app.

iDeal Development

Få sjove oplevelser med YIP - Guess the secret

Elsker du sjove apps, der kan forbinde dig og dine venner på en anderledes måde, så er YIP - Guess the secret lige noget for dig. YIP - Guess the secret er en app, der giver dig mulighed for at skabe sjove oplevelser med dine venner gennem beskeder og quiz. YIP - Guess the secret er en app, hvor du kan sende billeder til dine venner. Det sjove ved YIP - Guess the secret er, at dine venner kun kan se billederne, hvis de kan gætte et spørgsmål. YIP - Guess the secret er derfor ikke bare en besked-app, men det er en app, der forbinder dine sociale samtaler med sjov leg og humor.

Få din app ud i virkeligheden - find en kompetent app udvikler her www.idealdev.dk

Ideal Development er en virksomhed, der har samlet landets bedste udviklere inden for digitale løsninger. Er du for eksempel på udkig efter en udvikler, der kan gøre din app-ide til virkelighed, så finder du helt sikkert en udvikler hos Ideal Development, der kan skyde din ide i gang. Hos Ideal Development har de stor erfaring med at hjælpe virksomheder og private med at udvikle optimale løsninger, der tager udgangspunkt i dine ideer og behov. Det betyder at du sammen med din udvikler opnår et resultat, der opfylder dine ønsker.

Skab glæde med YIP - Guess the secret eller find en udvikler til din app-ide hos Ideal Development. Besøg dem her www.idealdev.dkmed det sammen.


Kategorier