Ammepuder og tøj til den nybagte mor

Søger du efter ammepuder så gå til Strutshop.dk, som har et udvalg af flotte ammepuder, der kan gøre det lettere og mere behageligt for dig, når du skal amme. Der er flere forskellige typer ammepuder at vælge mellem, foruden farver, så du kan finde én der vil passe til dit soveværelse eller sofa.

StrutShop

Ammepuder

Med ammepuder fra Strutshop får du et produkt der er allergivenligt og vaskbart, hvis der skulle være spildt mælk eller gylpet på puden. Derudover er det lavet i OEKO TEX materialer, så du er sikker på der ikke er nogle skadelige stoffer i materialet, og indholdet er 100 % biologisk nedbrydeligt. Indholdet i ammepuder fra Strutshop er Fossflakes, som sørger for god luftgennemstrømning, dette holder både dig og din baby tilpas tempererede. Derved undgår du også at I bliver for varme, hvis amningen tager lang tid.
Du kan finde ammepuder der passer til dine behov hos www.strutshop.dk.

Ammetøj

Med ammetøj får du det helt rigtige tøj til amningen, og du kan finde et bredt udvalg af tøj til amning hos Strutshop. Deres udvalg giver dig mulighed for at finde ammetøj, der vil passe til enhver lejlighed, om du skal til fest, ud at handle eller bruge en hel dag hjemme. Deres ammetøj har flere forskellige ammeløsninger, der giver dig mulighed for at amme let og diskret. Hos Strutshop.dk har du mulighed for at finde et bredt udvalg af forskellige typer ammetøj, hvad enten du foretrækker noget der sidder tæt eller løst. Strutshop er en shop der har tanke på den gravide og barslende mor, som gerne vil se godt ud under graviditeten og barslen. Herinde har du foruden ammetøj også mulighed for at finde noget til din baby, hudpleje og andet godt.
Du kan finde det ammetøj eller ventetøj du har brug for til enhver lejlighed hos www.strutshop.dk.

Kategorier