Den Grønne Asparges - light måltidskasser med inspiration til madplan

Vi kan nogle gange godt glemme værdien af at lave mad fra bunden af seriøse ingredienser. Den Grønne Asparges gør det nemt at få de friske råvarer tilbage i hverdagen. På dengrønneasparges.dk kan du hente inspiration til madplan og bestille måltidskasser (light, familie og inspiration).

Den Grønne Asparges

Light måltidskasser leveret til døren

Bestil en light måltidskasse til døren. Så er det let at lave energifattige retter med masser af smag. Light måltidskasser fra Den Grønne Asparges er med lavt indhold af fedt og kulhydrater, men med ekstra fyldige grøntsager, der mætter, uden at det sætter sig på maven. Du vælger selv antal dage, antal personer, og om du ønsker fisk i dine light måltidskasser. Inde på www.dengrønneasparges.dk finder du også leveringstidspunkter i de forskellige danske regioner. Den Grønne Asparges tilbyder nemlig landsdækkende levering til alle brofaste områder af landet. Den typiske danske hverdag tillader ikke altid det store overskud til at slå opskrifter op og handle ind i specialforretninger. Med light måltidskasser og andre typer er det gjort simpelt at få de bedste råvarer fra lokale leverandører til døren.

Find inspiration til madplan på www.dengrønneasparges.dk

På dengrønneasparges.dk kan du hente inspiration til madplan. Inspirationskassen giver inspiration til at tilberede anderledes retter, man ikke normalt ville prøve. Hvis du ønsker et afbræk fra de kendte retter, så er det denne madkasse, du skal abonnere på. Retterne kræver typisk en tilberedningstid på 30-60 minutter. Med et abonnement på madkasser hos Den Grønne Asparges, skal du ikke betale ekstra for leveringen. Deres madplan kræver heller ingen bindingsperiode, og du kan altid sætte din madplan på pause, såfremt du skal på ferie eller lignende. Denne måltidskasse henter altså inspiration fra alle verdens køkkener.

Overvejer du at følge en madplan? Det er rart ikke at skulle tage stilling til aftensmaden hver eneste aften efter en hård dag på kontoret, fabrikken osv. Light måltidskasser fra Den Grønne Asparges er perfekte til dem, der gerne vil tabe sig. På www.dengrønneasparges.dk finder du også en madkasse med inspiration fra andre lande samt en familiekasse, der også leveres til døren i hele Danmark.

Kategorier