Bestil nytårsmenu eller julebuffet i København på www.madkonceptet.dk

Bestil årets nytårsmenu hos Madkonceptet, som består af hele 10 tapasanretninger inddelt i forret, hovedret og dessert. Til julefrokosten er det muligt at bestille julebuffet på madkonceptet.dk. Her er der tre valgmuligheder, og der tilbydes levering samt mulighed for at hente selv i København.

Madkonceptet

Nytårsmenu med 10 tapas anretninger

Årets nytårsmenu fra Madkonceptet består af 10 små tapas retter. Tapas er en spansk opfindelse, som har vundet stor popularitet blandt danskere, og Madkonceptet har markeret sig på tapas catering i Hovedstadsområdet. Det er oplagt at vælge tapas som nytårsmenu, hvis man vil have noget lidt ud over det sædvanlige. Du vælger selv, om du vil afhente menuen i Ballerup, eller den skal leveres til adressen i København på selve dagen. Der er selvfølgelig også mulighed for tilvalg til nytårsmenuen anno 2018. Bestil i god tid, hvis du vil være sikker på at blive serviceret af Madkonceptet. Det er muligt at op- og nedjustere kuvertantallet helt frem til tre dage før nytårsaften. Med god nytårsmad fra Madkonceptet kommer der til at være et godt fundament for den festlige stemning til nytårsaften.

Julebuffet i København fra Madkonceptet – alle pengene værd

Der er mange fester i juletiden, og danskerne har stor tradition for at deltage i flere julefrokoster hvert år. Madkonceptet laver selvfølgelig også julebuffet med levering i København. Her har du tre muligheder som fx en vegetaranretning med atypiske men virkelig smagfulde retter til festen, hvor en del af gæsterne ønsker at abstinere fra kød. Det er en hård procedure at stå for underholdningen og maden på samme tid. Tag et stort læs af dine skuldre til den kommende julefrokost, og bestil julebuffet ud af huset lavet af de dygtige kokke hos Madkonceptet.

På madkonceptet.dk kan du vælge mellem tre julebuffeter til julefrokost samt en forrygende nytårsmenu med hele 10 tapas retter. God mad er et fundament for en succesfuld aften. Bestil catering på www.madkonceptet.dk, hvis du ikke ønsker middelmådig catering til livets festligheder.

Kategorier