BOARD OFFICE™ tilbyder en nem og praktisk bestyrelsesplatform til din virksomhed

Hos BOARD OFFICE™ tilbydes der gode og innovative løsninger på forskellige netværksplatforme, der gør planlægning og administration af arbejde nemt og effektivt. Board Governance har udviklet en bestyrelsesportal, som både skal hjælpe den offentlige og private arbejdssektor.

BOARD OFFICE™

Danmarks største bestyrelsesportal

Hos BOARD OFFICE™ findes der gode og innovative løsninger, af forskellige bestyrelsesportaler. Der findes bl.a. Danmarks største bestyrelsesportal, som er BOARD OFFICE™. Med sådan en bestyrelsesportal forenkler man udarbejdelsen og distributionen af forskellige arbejdsdokumenter, samt at de bliver mere sikre. Platformen hjælper med at gøre planlægning og forberedelse af møder nemme og overskuelige, ved hjælp af den gode brugervenlighed og opsætning. Bestyrelsesportalen har en simpel og overskuelig brugervenlighed, som både kan bruges online og offline, så den nemt kan tilgås uanset tid og sted. Læs eventuelt mere på www.board-office.dk og undersøg dine muligheder, for dig og din virksomhed. Med den store bestyrelsesportal er det altid nemt at holde styr på aftaler, møder, opgaver og dokumenter, da det hele er samlet på én platform.

Smart bestyrelsesplatform

BOARD OFFICE™ er udbyder af en nem og overskuelig løsning, til at holde styr på alle ens aftaler, møder, opgaver og lignende. Med den store bestyrelsesplatform, får man adgang til et produkt, der sørger for at alle kan se de samme møder, opgaver og dokumenter, under ét tag. Det giver et vis overblik for virksomheder, da det bliver nemmere at planlægge aftaler og møder. Bestyrelsesplatformen virker både online og offline, så der altid kan arbejdes uanset tid og sted. På bestyrelsesplatformen findes der også inspiration, igennem evalueringer og At Home Education, som lærer dig ting hjemmefra. Derudover kan bestyrelsesplatformen også bruges til at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om bestyrelsesplatformen på www.board-office.dk.

Besøg BOARD OFFICE™ allerede i dag, hvis din virksomhed eller bestyrelser søger en ny og nem måde at holde styr på tingene på - både før, under og efter bestyrelsesmøderne.

 

 

Kategorier