Brændetårne, savsmuld og andet brændsel hos Den Gamle Brugs

Brænde er en vigtig del af at få varmet dit hjem op, og det vil derfor være en god ide at tage ind forbi www.dgb-braende.dk. De kan tilbyde det helt rigtige brændsel, der kan varme dit hjem op. De har nemlig brændetårne og andet brændsel, såvel som savsmuld der også kan bruges til olieopsug.

 

Den Gamle Brugs

Brændetårne

Varme er fantastisk i vintermånederne, når det er koldt og trist udendørs. Det vil derfor være en god ide at finde brændsel, der kan varme hjemmet op, på den bedst mulige måde. Hos Den Gamle Brugs, kan du finde brændetårne, der er et ultimativt valg til pejsen, men som også kan være nyttigt rundt om bålet til sommer. Det praktiske ved tårnene er, at de kommer stablet, så du ikke behøver at bruge tiden på det, og du kan bruge tårnet til brændsel eller anden lagring efterfølgende. Hvis du bestiller træet i god tid, vil træet tørre længere, og dermed give god brændetid. Det vil derfor være helt ideelt at du finder brændetårne hos Den Gamle Brugs, uanset om du mangler til bål eller pejs.

Savsmuld

Er du hesteejer, vil du selvfølgelig have brug for at der er underlag i hestens boks. Det kan du finde hos Den Gamle Brugs, der har det helt rigtige at byde på. De har nemlig savsmuld, der gør det behageligt for hesten at gå i boksen. Det er desuden også godt til olieopsugning, så det kan være ideelt i værksteder, hvor der arbejdes med olie til dagligt. De har dem i forskellige finhedsgrader, så du kan finde det helt perfekte til der hvor du skal bruge det. Du kan selv vælge om du vil afhente selv, eller om det skal leveres. Det er derfor det helt ideelle valg for dig at bestille savsmuld hos Den Gamle Brugs, der har rester fra deres produktion af brænde og savværks produkter.

Kategorier