Få super god rådgivning af erhvervsadvokat eller inkassoadvokat hos Advokatfirmaet Rödstenen

Advokatfirmaet Rödstenen står klar til at hjælpe i et hav af forskellige situationer. Har du brug for en erhvervsadvokat, en inkassoadvokat eller en helt tredje slags advokat? Du kan læse meget mere nedenfor om hvad Advokatfirmaet Rödstenen kan hjælpe dig med.

Advokatfirmaet Rödstenen

Få rådgivning af erhvervsadvokat

Advokatfirmaet Rödstenen består af yderst dygtige medarbejdere, der hver især står klar til at gøre alt hvad de overhovedet kan for at hjælpe dig på bedst mulig vis. Det gælder uanset om du har søgt hjælp i forbindelse med dødsbobehandling, retslige tvister, inddrivelse af gæld, køb af ejendom m.v. Advokatfirmaet Rödstenen står både klar til at hjælpe private kunder samt erhvervsmæssige kunder og leder du efter en erhvervsadvokat, der kan biddrage med løsningsorienteret rådgivning til din virksomhed, er Advokatfirmaet Rödstenen også det ideelle sted for dig. Uanset hvilket juridisk område inden for erhvervslivet du har brug hjælp til kan Advokatfirmaet Rödstenen og en erhvervsadvokat hjælpe dig. Har du brug for hjælp til leverandøraftaler, bestyrelseskontrakter eller samhandelsaftaler, kan du være helt rolig for Advokatfirmaet Rödstenen er eksperter inden for kontrakter. Derudover kan de rådgive hvis du har brug for hjælp ved et eventuelt generationsskifte eller hvis du har brug for hjælp inden for medarbejderforhold, direktionsansvar eller kapitalberedskab. Find din erhvervsadvokat og læs mere på www.rodstenen.dk

Inkassoadvokat

Inddrivelse af gæld kan ofte være rigtig svært. Det gælder både usikret gæld, samt sikret gæld. Uanset hvilken slags gæld du forgæves har prøvet at inddrive, står Advokatfirmaet Rödstenen klar til at hjælpe dig. Hos Advokatfirmaet Rödstenen finder du nemlig en inkassoadvokat, altså en advokat der har specialiseret sig i inkasso og som derfor kan sørge for at du får en grundig sagsbehandling og som vil gøre alt hvad der overhovedet står i hans magt for at gælden inddrives hurtigst muligt. Advokatfirmaet Rödstenen er autoriseret som RKI-inkassopartner og står også klar til at hjælpe med at registrere dårlige betalere. Skulle en retssag blive nødvendig, vil Advokatfirmaet Rödstenen hellere end gerne også være med til at føre den for dig. En inkassoadvokat fra Advokatfirmaet Rödstenen vil føre sagen fra start til slut, for at gøre forløbet så gnidningsfrit som overhovedet muligt og det vil også betyde, at du har mindre at skulle bekymre dig om. Find din inkassoadvokat på www.rodstenen.dk.

Få den nødvendige hjælp fra kompetente advokater fra Advokatfirmaet Rödstenen.

Kategorier