Få udført et brystløft eller pandeløft hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

At vælge plastikkirurg kan virke svært for mange, da et plastikkirurgisk indgreb kræver gensidig tillid mellem klient og kirurg. Denne tillid er du dog altid sikret hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, da et af deres varemærker er en tryg og rar atmosfære. Læs videre her om deres mange indgreb, der omfatter alt fra brystløft til pandeløft.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Genskab naturlig fylde med et brystløft

Flere kvinder går rundt og bærer på utilfredshed omkring deres barm, noget der faktisk relativt simpelt kan rettes op på med et brystløft. Er dine bryster blevet påvirket af for eksempel amning eller vægttab, kan et brystløft rette op på dette, uden at det kræver en reel brystforstørrelse. Der kan være mange årsager til få lavet et brystløft, men helt naturligt er det dog, at en kvindes barm mister sin elasticitet, samt at tid, tyngde, eller graviditet sætter sine spor, hvilket resulterer i bryster, der ændrer både form og fasthed. Genskab naturlig fylde med et brystløft, sådan at disse spor dækkes til, og dine bryster får deres naturlige form og fasthed tilbage.

Pandeløft med stor effekt

Et andet indgreb, der løfter og former, er et pandeløft. Et pandeløft er til dig, der ønsker at bekæmpe den rynkede pande, de sænkede øjenbryn og et generelt ældet udseende. Ved et pandeløft udglattes panderynkerne nemlig, samt øjenbrynene løftes, hvilket resulterer i et yngre udseende med stor effekt. Der findes flere måder at udføre et pandeløft på, og derfor drøftes den måde, der passer bedst til dig og dine ønsker, med en kirurg i optakten til det egentlige indgreb. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj findes desuden nu et alternativ til et kirurgisk pandeløft, som ikke involverer nogen form for kirurgi. Med Ulthera får du foretaget en ultralydsbehandling, der opnår effekten af et pandesløft helt uden at involvere nogle former knive. Ved hjælp af ultralyd behandles hudens bærerende strukturer, der starter en regenerativ og genopbyggende proces i huden og dens mange lag.

Planlæg en uforpligtende konsultation med en dygtig kirurg på www.plastikkirurgi-aarhus-dk, hvor du også kan læse mere om alle de både kirurgiske og non-kirurgiske indgreb klinikken tilbyder.

Kategorier