Find den bedste løsning inden for udendørs affaldssortering og specialdesignede betonmøbler

ZENZO er virksomheden, der kan levere kvalitetsprodukter inden for byrumsinventar, miljøstationer, nedgravede affaldscontainere, bioposer og toiletbygninger med et særligt fokus på funktionalitet og smukt design. Kontakt ZENZO hvis du søger betonmøbler eller andre udendørs møbler, har brug for fleksible toiletbygninger eller udendørs affaldssortering. ZENZO står klar til at hjælpe og i samarbejde med jer finde den bedste løsning.

ZENZO

Specialdesignede betonmøbler 

Hos ZENZO fører de et stort udvalg af betonmøbler, der både består af enkle møbler i ren beton eller møbler i beton kombineret med for eksempel stål eller træ. Har du brug for specialdesignede betonmøbler, som kræver bestemte mål eller et særligt design, så står de gerne til rådighed hos ZENZO. Betonmøbler indbefatter alt fra betonbænke, betonsæder, beton modulbænke, betonplinte og beton bord/bænkesæt. Formerne på betonmøblerne kan være bløde og organiske eller helt enkle og kantede, og ved mange af dem, er der mulighed for at vælge mellem flere farver, overfladebehandlinger og størrelser. Der er uanede muligheder når det gælder betonmøbler fra ZENZO. Klik ind på www.zenzo.dk og bliv inspireret samt se det store udvalg.

Udendørs affaldssortering i robust plast

 

Med hjælp fra ZENZO til den udendørs affaldssortering, kan affaldet fra at være et miljøproblem og en udgift pludselig blive til en ressource. Hos ZENZO har de et stort og kvalitetssikkert udvalg af produkter til udendørs affaldssortering. Affaldsspandene til udendørs affaldssortering er produceret i robust plast, hvilket gør dem lette at håndtere og tømme, og der er desuden mulighed for sortering i flere fraktioner som fx glas, plast og restaffald. Dette kan være yderst nyttigt til udendørs affaldssortering ved strande, hvor denne sortering er nødvendig for at opnå det Blå Flag. ZENZO kan hjælpe dig med en effektiv udendørs affaldssortering og hjælper dig gerne med råd og vejledning til en bedre affaldssortering i fremtiden. ZENZO hjælper dig også gerne, selvom de på hjemmesiden ikke umiddelbart skulle have den løsning til sortering, som du søger. Kontakt dem da telefonisk og hør om mulighederne.

Kategorier