Find et bredt udvalg af parkeringskort, medlemskort samt kortlæsere hos ID Company

Hos ID Company kan du finde et bredt udvalg af forskellige teknologi inden for medlemskort, sikkerhed, kortlæsere, parkeringskort og meget mere.

ID Company

Parkeringskort med nem anvendelse

Hvis der er rift om parkeringspladserne, så er det en god ide, at have et sikkert system, som fx parkeringskort, som kan give adgang til pladserne med chiplæsere og bomme. Der er mange forskellige løsninger, som du kan vælge imellem og du har forskellige muligheder inden for denne slags adgangskort. Parkeringskort er lette at bruge og leveres med sikkerhedstryk som fx hologram eller folie som gør dem svære at kopiere. Skal din parkering kontrolleres med chip eller med visuel genkendelse? Det er op til dig. Der er mange forskellige fordele ved de forskellige ting, og du kan vælge imellem forskellige løsninger. Du skal også huske at tænke på brugervenlighed, kortets placering i bilen, chip eller visuel genkendelse for at overveje brugervenligheden og oplevelsen for billisterne. Parkeringskort er alt andet lige virkelig smart og vil helt sikkert gøre det lettere for både dig og de parkerende at få en god oplevelse hver dag med parkering.

Kortlæsere til gode priser

ID Company sælger forskellige sikkerhedsløsninger inden for medlemskort, id kort, studiekort, adgangskort og parkeringskort, og hvis du skal bruge en adgangsgivende teknologi, så er det helt sikkert stedet, du skal kigge hen. De kan både producere og distribuere adgangskort for dig til alle dine medlemmer eller kunder, men de kan også sælge dig teknologien så du selv kan producere og distribuere medlemskort, adgangskort og nøglekort. Hvis du skal bruge kortlæsere, så har de selvfølgelig også forskellige af dem til salg, som er super gode og i bedste kvalitet. Der er mange forskellige super gode kortlæsere på markedet, og de har indkøbt de bedste og mest stabile, som kan bruges i mange år, uden at blive slidte og dårlige. Der er mange forskellige flotte og spændende kortlæsere, som virkelig er gode og som kan bruges hver dag til at give medlemmer, medarbejdere eller kunder adgang igennem døre. Det er et virkelig smart alternativ til nøgle og lås.

 

Kategorier