Find et bredt udvalg af produkter som tape og selvklæbende kroge hos BBN Shoppen

BBN Shoppen forhandler en bred vifte af produkter inden for lim, klæbestoffer, tape og meget andet. Det enorme og imponerende udvalg kan ses med egne øjne på deres webshop, bbnshoppen.dk, men i det følgende kan du læse mere om to af deres produkter: Enkeltklæbende tape og kroge til ophængning.

BBN Shoppen

Enkeltklæbende tape fra mærker som 3M og Tesa

BBN Shoppen har flere varianter af enkeltklæbende tape. De forhandler to af markedets allermest anerkendte mærker, nemlig 3M og Tesa, som i årevis har været garant for kvalitet. Både private og professionelle har nydt godt af deres enkeltklæbende tape. Når man dykker ned i kataloget af enkeltklæbende tape, går det hurtigt op for en, hvor lidt man egentlig ved om emnet – medmindre man er fagperson, selvfølgelig. Og det er de lige præcis hos BBN Shoppen. Det betyder også, at hvis du skulle sidde tilbage med nogle spørgsmål, så hjælper folkene bag den velassorterede webshop hellere end gerne med at besvare dem. For ikke nok med, at de ved alt om enkeltklæbende tape – og alle de andre produkter, de forhandler – så forstår de også, at en god kundeservice er alfa og omega for en sund forretning.

Kroge der passer perfekt i køkken, badeværelse og andre steder

Et andet populært produkt er deres selvklæbende kroge til ophængning, som du sikkert har set på badeværelser rundt omkring i hele Danmark. De selvklæbende kroge til ophængning er nemlig perfekte til håndklæder m.m., da man slipper for at bore i de fine klinker. De er med andre ord lette at montere, da hverken boremaskine, skruer eller søm skal tages i brug, ligesom de til enhver tid bare kan tages ned – uden at efterlade grimme spor. De fordelagtige priser gør også, at kroge til ophængning ofte ryger ned i indkøbskurven, når folk handler på bbnshoppen.dk. For kvaliteten er simpelthen i top – og så kan de altså bære flere kilo, end du lige går og tror. Så køb dine nye kroge til ophængning hos BBN Shoppen allerede i dag.

Kategorier