Find et bredt udvalg af sikkerhedsløsninger på www.idcompany.dk

ID Company byder på et stort sortiment af ID kort, ID kort holdere, printere, nøglebrikker og meget mere. Nedenfor kan du læse om ID kortholdere og medlemskort.

ID Company

Beskyt dit ID kort med en holder

ID kortet kan være yderst værdifuldt. Mister man sit ID kort, er der lige pludselig rum eller materialer, man ikke har adgang til. Men værst af alt er, at andre måske har fået fat i dit kort og kan misbruge det. ID Company hjælper dig med at undgå sådanne situationer. Med en god ID kort holder, kan opbevare dit ID kort sikkert og have det lige ved hånden på samme tid. ID Company byder på et stort udvalg af forskellige ID kort holdere i flere forskellige sorte og hvide nuancer. Derudover byder sortimentet på flere forskellige modeller. Blandt andet ID kort holdere, der har plads til flere forskellige kort. Herudover finder du også modeller med skydere, tommehul og rotationsklip. Når du køber ID kort holdere hos ID Company er du sikret et produkt i gode materialer, som læder og klar plast, der kan holde i mange år.

Medlemskort er nemmere for kunder og tidsbesparende for ansatte

Et ID kort kan også være til stor gavn hos andre end medarbejdere. Har du en virksomhed med en abonnementsordning, kan medlemskort være en god løsning, hvis du ønsker at give dem en god og nem oplevelse uden besvær. Udover at gøre det nemmere for kunden, vil det også gøre det lettere for dig og medarbejderne, da de ikke behøver at bruge lige så meget tid og lige så mange ressourcer på kontrol, men i stedet kan bruge deres dyrebare tid på andre kerneopgaver. ID Company står klar til at hjælpe dig med at fremstille lækre medlemskort til dine medlemmer, men deres store udvalg af ID kort printere, giver dig også muligheden for selv at printe medlemskort. Du finder blandt andet printere fra HID Global / Fargo som ID Company er autoriseret forhandler af. Har du brug for medlemskort, kan du klikke ind på deres hjemmeside eller give dem et kald for at høre mere om fremstilling af medlemskort.

ID Company sørger for, at der er styr på sikkerheden. Læs mere på www.idcompany.dk

Kategorier