Find træbriketter og mange andre slags brænde hos Den Gamle Brugs

Er du på udkig efter billigt brænde i god kvalitet, bør du ikke snyde dig selv for et kig på udvalget hos Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet træbriketter og træpiller med høj brændværdi, samt klodser, stave, flis og savsmuld. Besøg webshoppen og læs nærmere om dine mange muligheder.

Den Gamle Brugs

Stort udvalg af brænde

Fra træpiller og klodser, til stave og brændetårne – hos Den Gamle Brugs finder du et varieret udvalg af brænde, og der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel. Deres brænde er ensartet i altid i høj kvalitet, og al deres løse brænde er forarbejdet af dansk arbejdskraft. Deres udvalg af brænde består af flere forskellige sorter, heriblandt ask, bøg, grantræ og eg. De kan desuden tilbyde løvtræ, dækflis og hele træstammer til stærke priser. Dette er blot nogle af dine muligheder når du handler brænde hos Den Gamle Brugs, og der leveres både billigt biobrændsel til private og institutioner. Vil du være sikker på at få et ordentligt produkt til en fair pris, går du derfor ikke galt i byen hos denne forhandler. Tag et kig på dine muligheder og find hvad du skal bruge.

Træbriketter med høj brændværdi

Træbriketter er et rigtig godt bud på effektivt biobrændsel og hos Den Gamle Brugs er kvaliteten altid i top. Brændværdien for deres træbriketter er omkring 4500 KCAL/kg, og er derfor rigtig gode for økonomien. Derudover har deres træbriketter en meget lav askeprocent på cirka 0,5 %. De kan desuden tilbyde de populære Over Night træbriketter, der er ekstra hårdt pressede. Over Night træbriketter er fremstillet af helt rent savsmuld og høvlspåner, uden brug af tilsætningsstoffer. De er endda 100% CO2 neutrale og med den rette lufttilførsel kan de have en glødetid på helt op til 10 timer. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på deres store udvalg.

Kategorier