Hos ZENZO finder du bl.a. en Molok til indsamling af affald og smarte nedgravede affaldssystemer

Der er nok de færreste, som tænker over, alle detaljerne i bybilledet. Men det gør firmaet ZENZO, der leverer alt i byrumsinventar til både ældre og moderne byer. Hos dem finder du alt fra skraldespande, til nedgravede affaldssystemer mm. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, zenzo.dk og se deres store udbud.

ZENZO

Molok - En smart løsning til indsamling af affald

En af de ting, som ZENZO er speciallister i, er nedgravede affaldscontainere, der også bliver kaldt en molok. En molok er en yderst funktionel og økonomisk løsning, til indsamling af diverse typer affald. Hos ZENZO er udvalget stort, og du kan bl.a. få en molok, der er halvt nedgravet eller en molok, som er fuldt nedgravet, alt efter behov. Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt se det store udvalg af forskellige molok modeller, der kan tilpasses det byrum, som skal fornyes. Med en tilpasset molok, bliver det dermed meget nemmere at komme af med sit affald, men gør det samtidigt også meget nemmere at affaldssortere det. Du kan bl.a. få en molok, som er specialdesignet til madaffald, papir eller glas, hvor der altid er en tydelig skildring påsat. Skulle du have spørgsmål angående valg af molok, så tøv endelig ikke med at kontakte ZENZO, der altid står klar til at besvare de spørgsmål du skulle have.

Nedgravede affaldssystemer i forskellige størrelser

Affaldscontainere er i manges øjne store, grimme og upraktiske og er ikke noget, man ønsker, skal fylde i byrummet. Dette er dog ikke tilfældet hos ZENZO, der leverer nedgravede affaldssystemer i forskellige størrelser, designs og modeller, der dermed forbinder funktionalitet og design på en yderst brugbar måde. Deres nedgravede affaldssystemer spænder fra halvt nedgravede til fuldt nedgravede, og de gør det nemt for borgerne i byen, at komme af med sit skrald og affald. Disse nedgravede affaldssystemer er derudover også specielt designet efter hvilken type affald den skal indeholde, så du dermed også nemt kan affaldssortere dit skrald, såsom madaffald, glas samt pap og papir, og dermed være god ved miljøet. Deres nedgravede affaldssystemer kommer i flere størrelser og modeller, og du vil uden tvivl kunne finde lige det, som du søger hos dem. Så tag og kig ind allerede i dag, og lad dig inspirere til hvordan dit byrum skal fornys.

Kategorier