Køb billigt værktøj online

Hos Værktøj Land forhandler vi alt indenfor værktøj online. Vi yder en god service og sælger det bedste kvalitets værktøj til billige priser. Køb elværktøj, luftværktøj, håndværktøj og tilbehør til værktøj online på vores online værktøjsbutik. Du finder altså alt i værktøj hos os.

Værktøj

Vi sælger værktøj online fra vores webshop, og det er altid til markedets billigste priser og i bedste kvalitet. Vi leverer fra dag til dag med høj leveringssikkerhed. Desuden er al vores værktøj kvalitetstestet af fagfolk, og det gør, at kvaliteten er i top. Du får altså en masse kundefordele ved at købe dit værktøj hos os. Så står du lige og mangler en god gave til manden, kæresten, eller din bedste kammerat, der i forvejen har alt, så besøg www.værktøj-land.dk og gør et værktøjskup.

 

Stålbørster

Hos os finder du alt i stålbørster, og vi forhandler dem til markedets laveste priser. Vi er din førende online forhandler af værktøj. Vi har et bredt sortiment af stålbørster, og de sælges i forskellige prisklasser. Vi har både stålskrubbe, stålkost, stålbørste, skrivebørste og endda ergonomiske stålbørster af højeste kvalitet. Stålbørsterne sælges i forskellige modeller, mærker og med forskellige antal børsterækker. Alle stålbørster anvendes både i industri og af håndværkene, men kan også sagtens bruges til rengøring af grill i privaten. Den traditionelle HERO håndstålbørste er fremstillet i kraftig rustfri stål, og holder derfor utrolig længe.

 

Momentnøgler

I vores store sortiment finder du desuden alt i momentnøgler, og også disse forhandles til de billigste priser på markedet. Vi har et stort udvalg af momentnøgler: HERO Momentnøgle 1/4 - 5-25 nm, HERO Momentnøgle 3/8 - 19-110 nm og HERO Momentnøgle 3/4 - 140-980 nm.  Momentnøglerne er lige som al vores andet værktøj i den bedste kvalitet og bruges i industrien. Fælles for momentnøglerne er, at de alle er fremstillet af crome vanadium stål, og de leveres i en slagfast kasse. Momentnøglen er nem at indstille, og der er en tydelig skala med låsefunktion - en momentnøgle med høj præcision.

Kategorier