Køb møbler til personalekøkkener og produktionskøkkener til erhverv hos Kolon Total Inventar

Kolon Total Inventar er et dansk familieejet firma befindende på Midtsjælland, hvor dygtige snedkere ikke blot leverer et smukt håndværk, men også holdbare inventarløsninger. Computerstyret fremstilling af materialer gør det muligt at producere de mest komplekse køkkenløsninger. På hjemmesiden kan man se referencer af blandt andet skolekøkken og møbler til personalekøkkener.

Kolon Total Inventar

Produktionskøkken til erhverv

Hos Kolon Total Inventar kan man få gode råd til udvikling af produktionskøkkener til erhverv. De danskproducerede møbler er fremstillet af den nyeste teknologi, for at muliggøre både simple og omfattende køkkener. På kolon.dk kan man se et hav af gennemført håndværk af både institutioner og skoler, men også avancerede produktionskøkkener, hvor der tages højde for materialebrug for at få det mest hensigtsmæssige resultat. Overfladerne er af rengøringsvenlige elementer, for at opretholde den optimale hygiejne, uden det store besvær for vedligeholdelse. Ønsker man et funktionsdygtigt køkken, kan man få rådgivning af indretningskonsulenterne fra Kolon Total Inventar. Et optimalt design af storkøkken bør også tage personalets ergonomi i betragtning, hvorfor justerbare køkkenborde og stole er en god investering. På kolon.dk kan man nemt bestille et uforpligtet tilbud på fabrikering og opsætning af inventarkøkken.

Møbler til personalekøkkener med kvalitetsgaranti

For restaurationer og andre erhverv, som har storkøkken, kræver møbler til personalekøkkenet en mindst lige så omhyggelig indretning. Kolon Total Inventar tilbyder topprofessionelle indretningskonsulenter, som udnytter ens plads på bedst muligvis. Er man på udkig efter et lille tekøkken til eksempelvis lærerværelset eller personalerummet i vuggestuen, er det en opgave som kan udføres af Kolon Total Inventar. Møbler til personalekøkken skabes af IT-styret CNC produktionsmaskiner, som kan designe i avancerede materialer som metal. Møbler til personalekøkkener indebærer ofte hyldesystemer og skabe, som også forarbejdes af kolon.dk. Alle dele bliver lavet med hensyn til miljøet og møbleringen af personalekøkkenerne samles af virksomhedens verificerede hængsler, som i øvrigt er af eget design. Med Kolon Total Inventar er der kvalitetsgaranti på køkkeninventarer.

Kategorier