Få inspiration til aftensmaden med føtex madplanen, opskrifter og lækre fødevare

føtex er meget andet end stedet, hvor du kan købe det meste inden for foodkategorien - samt nonfood i de føtex butikker, der har en sådan afdeling.

Madplan

Vidste du for eksempel, at føtex har en hel kategori dedikeret til madplanen. Her kan du finde inspiration samt opskrifter på alle ugens middagsretter og naturligvis er der en smart funktion på foetex.dk, hvor du kan tilføje ingredienserne til din indkøbskurv - så bliver det vist ikke meget nemmere at have madplan!

Økologisk mad

Med føtex har du altid mulighed for super madoplevelse. Lav f.eks. en gourmetaften med de bedste økologiske madvarer fra føtex. Her har du altid muligheden for at lave en lækker smagsoplevelser med den bedste økologiske mad, samt finde inspiration til dine egne gourmet opskrifter. Du kan se, smage og dufte til en lang række økologiske delikatesser inden for f.eks. frugt og grønt. Året rundt finder du et bredt sæsonaktuelt udvalg af økologisk frugt og grønt. Hos føtex finder du selvfølgelig det røde Ø-mærke, der er det danske kontrolmærke fra staten på økologiske produkter. Læs mere om økologisk mad her.

Køkkengrej

Hos føtex finder du naturligvis også en bred vifte af produkter inden for kategorien bolig. Når du har købt dine madvarer, skal du naturligvis også bruge det rigtige køkkengrej til at tilberede dem med. Hos føtex finder du altid et kæmpe udvalg af køkkengrej. De har det hele og lidt til og så sørger de naturligvis for, at tage specialprodukter hjem til højtider og mærkedage.

Der er mange gode grunde til at komme forbi foetex.dk og blive inspireret samt shoppe løs. Her finder du madplanen, der gør det nemt og overskueligt at have maddag, du finder nærmere info om føtex' økologiske produkter, plus du kan shoppe en masse produkter til din bolig, lige fra køkkengrej, køkkenredskaber til borddækningsartikler og specialprodukter til højtider og lignende.

Kategorier