Red julen – og gør en vovse glad

Lige rundt om hjørnet venter juletiden som vi forbinder med hygge, kærlighed, gaver, nærvær og meget mere. Dog er denne tid ikke lige sød for alle familier, da økonomien hos nogen er så stram, at det kan være svært helt at finde julestemningen – og glæden frem. Forening Happy Dogs vil i år donere julekurve væk til hårdt trængte familier og søger i denne anledning sponsorater.

Happy Dogs

Er man kommet i den trælse situation, at julen måske virker lidt sur og stram i år, så er der hjælp at hente hos Foreningen Happy Dogs. Sidste år sendte Happy Dogs mere end 100 julekurve ud og igen i år har vi fundet overskud til at yde julehjælp til hårdt trængte familiers vovser, hvor vi i denne forbindelse vil dele nogle julekurve ud med julehjælp til vovserne. Foreningen Happy Dogs arbejder for at hundene i Danmark og på Grønland kan få bedre vilkår, blandt andet ved at finde nye forevigt familier til hundene, reducere det høje antal årlige aflivninger af raske hunde samt belyse, hvad det kræver af et menneske, at blive en ansvarlig hundeejer. Står man en måned uden penge til foder, medicin eller andet til sin hund, så træder Happy Dogs til med støtte. Foreningen Happy Dogs ved, at der sidder mange familier rundt om i Danmark, der er hårdt ramt økonomisk set, men de skal ikke snydes for en god jul. 

Happy Dogs har fået sponsoreret en del fra forskellige virksomheder som kan bruges til julekurvene, men da der er mange familier der er økonomisk hårdt ramte, slipper julekurvene hurtigt op. Vi håber derfor på, at endnu flere virksomheder vil sponsorer noget til Happy Dogs så vi i fællesskab kan donere nogle flotte julekurve væk i den gode sags tjeneste og sætte et smil på mange familiers læber. Det er vel dét, at julen i al sin sandhed handler om. Hvis du/i er interesseret i at sponsorere noget, så skriv en mail til natalia@happy-dogs.dk eller ring til 28 87 41 63.

 

Kontakt:

Natalia Bonde

Presse – og kommunikationsansvarlig

natalia@happy-dogs.dk

28 87 41 63

Kategorier