Stort udvalg af lagertelte, pagodetelte og foldetelte i høj kvalitet

Hos Sækko Presenning kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags presenninger og telte i bedste kvalitet. Skal du bruge et lagertelt, et foldetelt eller pagodetelte? Så læs mere her.

Sækko Presenning

Lagertelt i slidstærk kvalitet

Hos Sækko Presenning kan du finde mange forskellige gode telte i super stærk kvalitet til professionelt brug. Hvis du fx skal bruge et stort lagertelt i forbindelse med en udgravning eller et byggeri, så sælger de lagertelte i op til 20 meters længde, som er opbygget af meget stærke stålkonstruktioner, som kan holde i mange år. Sådan et er smart, hvis man hurtigt skal bruge et lager, som skal kunne bygges op og tages ned på kort tid og til en billig pris. Der er mange forskellige at vælge imellem og du kan helt sikkert finde lige den slags telt til opbevaring, du skal bruge i butikken.

Smart foldetelt

Sækko Presenning sælger også foldetelte, og sådan et er til, hvis du skal lave en stand, fx en reklamestand til en messe, eller en stand på en festival. Et foldetelt ligner lidt en festivalpavillon, den er blot i langt bedre kvalitet og er opbygget af en stålkonstruktion, som faktisk holder. Det er et stærkt telt, som giver overdække, men det har ingen sider, og du kan let slå det op og pakke det sammen. Det er en god løsning, når man hurtigt skal bruge overdække og har brug for noget, der holder og som kan holde til stærk vind og evt. til et tykt lag sne.

Pagodetelte i forskellige størrelser

Sækko Presenning sælger også store pagodetelte, som fås i mange forskellige størrelser. Et pagodetelt er et slags festtelt, som har et tag og lige vægge. I væggene er der vinduer, og derfor er det perfekt til sommerfesten, hvor man ikke gider blive blæst igennem, men man vil gerne kunne se solen skinne udenfor og lade lyset komme ind. Sådan et kan bruges til mange forskellige formål, og hvis der fx skal være sommerkoncert på det lokale torv i forbindelse med en byfest, så er sådan et også den helt rette løsning. Se mere på saekkopresenning.dk, hvor du helt sikkert kan få et godt tilbud.

 

Kategorier