Unik lederuddannelse som giver værktøjer til at lede forandringsprocesser

Der er mange forventninger at leve op til, hvis du arbejder som leder, og det kan være svært at indfri alle forventninger. Forventninger til dig fra andre og dig selv. Nogle gange føler du måske, at du mangler værktøjer til at lede forandringsprocesser. Hos Stifinder kan du tage en lederuddannelse, der blandt andet har fokus på netop dette.

Stifinder

 

Unik lederuddannelse

Stifinderprogrammet er et uddannelses- og udviklingsforløb for ledere. Med Stifinderprogrammet får du en lederuddannelse som er helt unik. Med denne lederuddannelse bliver du klædt på til det personlige lederskab. Lederuddannelsen henvender sig til ledere og specialister, der er klar til at udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance. Tidligere deltagere giver denne lederuddannelse nogle rigtigt fine ord med på vejen. Mens nogle føler, at de særligt har brug for at få fyldt værktøjskassen op med nyt input, så har andre mere fokus på at denne lederuddannelse forandrer dem som menneske, og derfor også forandrer deres ledelsesstil.

Forandringsprocesser med personlig udvikling

Forandring og forandringsprocesser er da også noget af det, du vil opleve som deltager på Stifinderprogrammet. Forandringsprocesser for dem, du i fremtiden må lede ud i nye forandringsprocesser samt dine egne personlige forandringsprocesser. Du kan godt forvente, at der vil komme til at ske store forandringer både i forhold til din egen personlige udvikling og din ledelsesstil. Forandringen er en af de fornemmeste egenskaber ved Stifinderprogrammet. Lasse Zäll er grundlæggeren af Stifinder. Han har siden 1986 arbejdet som professionel coach og har i Stifinderprogrammet samlet alle sine bedste og mangeårige erfaringer, som han har erhvervet sig som coach for både private og i erhvervslivet. I dag fungerer han som strategisk coach for hundredvis af topledere inden for sports- og kulturlivet samt fremtrædende erhvervsfolk fra både den private og offentlige sektor, og så underviser han selvfølgelig også på Stifinderprogrammet. Klik ind på stifinder.net og læs mere om Stifinderprogrammet og forandringsprocesser.

Kategorier