Begynd på dit næste syprojekt med Liberty stof og et Made by Runi symønster

Der kommer til at gå lang tid før din symaskine kan stå stille igen, efter et besøg hos Sting & Stoffer. Her forhandles nemlig stof og syredskaber i så store mængder, at du sagtens ville kunne blive helt væk i udvalget metervarer, symønstre og sytilbehør. Køb for eksempel varer som Liberty stof eller Made by Runi symønstre.

Sting & Stoffer

Liberty stof i høj kvalitet

Hos Sting og Stoffer forhandles en lang række forskellige mærker af metervarer i diverse materialer, kvaliteter og mønstre. Liberty stof er værd at holde øje med, hvis du er på udkig efter bomuld, og gerne vil finde det i høj kvalitet. Du kan nemlig med god grund vælge Liberty stof, da den måde stoffet er vævet på, på én gang gør materialet utroligt tæt og utroligt luftigt. Du har derfor taget en god beslutning, hvis du vælger Liberty stof, og kan desuden vælge mellem flere forskellige mønstre af den skønne bomuld. Køb Liberty stof i mange fine blomstermønstre, der bare venter på dig, din symaskine og et symønster.

Made by Runi symønster

Du kunne for eksempel parre dit nye stof med et Made by Runi symønster, da du med stor sandsynlighed vil forelske dig i nogle af deres mange mønstre. Et Made by Runi symønster fås nemlig til enhver lejlighed og til enhver smag. Du finder derfor både et Made by Runi symønster til ham, hende og børnene, samt fine mønstre til både sommer og vinter. Der findes altså ingen undskyldning for ikke at anskaffe dig et Made by Runi symønster, og at finde skaberglæden frem igen! Et Made by Runi symønster kan med garanti få din fod hurtigt op på pedalen, og holde din syglæde beskæftiget i lang tid fremover.

Sting & Stoffer holder åbent hver torsdag samt den første lørdag i hver måned, og glæder sig til at kunne hjælpe dig på rette vej med dit syprojekt. Hvis du foretrækker at gå på opdagelse i det store udvalg af fantastiske stoffer hjemme fra sofaen, besøg da www.stingogstoffer.dk.

Kategorier