Find et bredt udvalg af buer og håndkikkerter hos Pamhule Jagt og Buegrej

Pamhule Jagt og Buegrej er én af landets førende forhandlere af jagtudstyr og buegrej, og forhandler således alt lige fra compoundbuer til håndkikkerter. Har du været ude efter et godt sted at købe denne slags produkter, så vil butikken være et oplagt sted at besøge. I artiklen herunder kan du læse lidt mere om kataloget med compoundbuer og håndkikkerter samt lidt om butikken.

Pamhule Jagt og Buegrej

Compoundbuer fra markedets bedste mærker

Én af de absolut mest velassorterede kategorier hos Pamhule Jagt og Buegrej lige nu må uden tvivl være den med compoundbuer samt buer generelt. Her finder du nogen af de bedste mærker på markedet repræsenteret, blandt andet Hoyt, Bowtech og Diamond. Prismæssigt er der stor variation på siden, hvor du både kan få en nybegyndervenlig compoundbue lige som du også kan købe dyre high-end modeller, til garvede bue-jægere, som går ekstra meget op i deres udstyr. Og et sted i kataloget findes der helt sikkert compoundbuer der passer perfekt til dine behov. Er du i tvivl om noget i forbindelse med valg af compoundbuer, vil kundeservice helt sikkert kunne hjælpe. Som deres navn antyder, har man rigtig god forstand på alt det med compoundbuer hos forhandlere, og deler med glæde ud af denne viden - ganske uforpligtende.

Et bredt udvalg af håndkikkerter

Håndkikkerter er næsten uundværlige når man er på jagt, men er samtidig også jagttilbehør som man kan få glæde af når man ikke er på jagt, for eksempel når der lander en sjælden fugl hjemme i haven. Hos www.iversen-import.dk finder du altid et godt udvalg inden for alle de vigtigste typer jagtudstyr, hvilket selvfølgelig inkluderer håndkikkerter. Lige som i kataloget med compoundbuer, er der flere prisklasser du kan vælge imellem, lige så du både kan vælge imellem ”almindelige” håndkikkerter samt modeller med et ekstra kompakt design. Klik selv ind på siden og tag et kig.

Kategorier