Find inspiration til dit næste syprojekt med Onion snitmønstre

Klikker du dig ind på Stofdepotet.dk disse dage, bliver du blandt andet mødt af et flot udvalg inden for mønstre. Med et mønster er det gjort super let at komme i gang med at sy, og resultatet bliver rigtig flot. Udvalget på siden spænder bredt og inkluderer blandt andet Onion snitmønstre. De populære Onion mønstre er et hit hos alle med hang til syning i fritiden, og er lette at komme i gang med. Læs mere herunder.

Stofdepotet.dk

Mønstre fra Minikrea og Pattydoo

Med et mønster er det dejlig let at komme i gang med at sy. Find inspirationen på www.stofdepotet.dk hvor man har samlet et fantastisk udvalg inden for kategorien mønster, fra en række gode mønster-producenter. Her findes mønstre i mange forskellige sværhedsgrader, og til en række forskellige typer projekter. Kataloget er naturligvis ikke mindst fyldt med søde og charmerende børnetøjs-mønstre, perfekte til ens børn, børnebørn og så videre. I skrivende stund finder du mærkerne Onion, Minikrea, Cashmerette, Pattydoo og Sew House Seven på siden. Du kan desuden også købe spændende mønster bøger, der blandt andet kan lære en om jersey-syning, plussize syning og meget andet spændende.

Onion snitmønstre

Klikker du over i kategorien med Onion snitmønstre, så bliver du mødt af et herligt udvalg af blandt andet mødt af snitmønstre til syning af accessories, legetøjsdyr samt en masse dejlige strikkeopskrifter. Holdet bag Onion snitmønstre har over tyve års erfaring i branchen, og er rigtig dygtige til at gøre deres Onion snitmønstre både spændende og inspirerende. Alle Onion snitmønstre har en sværhedsgrads-etikette, som nemt viser dig om det specifikke Onion snitmønster er for garvede eller nybegyndere. Alt i alt er Onion snitmønstre et godt sted at kigge hen, hvis man gerne vil sy tøj til damer, baby og børn.

Kategorier