Få inspiration til den perfekte badeværelseindretning hos Shape Houses bad udstilling

Bor du i København eller i Hovedstadsområdet og drømmer om et nyt personligt badeværelse? Så klik ind på Shape Houses hjemmeside, shapehouse.dk, hvor du kan finde både hjælp og inspiration til indretningen af dit kommende perfekte badeværelse. Tag bl.a. et kig på Hovedstadsområdets bedste 800m2 store bad udstilling placeret i Rødovre, hvor du blandt de mange udstillede baderum, med sikkerhed finder lige præcis den badeværelsesindretning, du søger.

Shape House

Stor bad udstilling

Tager du et kig på Shape House hjemmeside eller ned i deres fysiske showroom i Rødovre, vil du opleve deres store og overvældende bad udstilling og udvalg af badeværelser samt tilbehør og møbler mm. til badet. Du kan her lade dig inspirere og enten selv eller sammen med en af vores kompetente konsulenter sammensætte dit kommende drømmebadeværelse ud fra den store bad udstilling. Alternativt kan du vælge et af de færdigt designede og udstillede badeværelser fra bl.a. badeudstillingsfirmaerne Grohe Essence, Duravit LUV by Cecilia Manz og Hansgrohe Axor Citterio. Hos Shape House er det med sikkerhed, ud fra det store sortiment fra bad udstillingen og badeartikler, muligt at få kombineret lige præcis din personlige yndlingssmag med antal kvadratmeter du har til rådighed, så du dermed kan få det drømmebadeværelse du altid har drømt om. Har du flere spørgsmål så hold dig ikke tilbage, men kig ind på hjemmesiden, giv dem et kald eller kom ned til en personlig snak i butikken.

Badeværelsesindretning i Hovedstadsområdet

Er du bosiddende i Hovedstadsområdet og leder efter en spændende og inspirerende måde at indrette dit nye badeværelse på? Så er Shape Houses badeværelsesindretning lige noget for dig. Du skal blot klikke ind på deres hjemmeside for at se deres store udvalg af indretningsmuligheder. Du kan også ringe ned i butikken i Rødovre og booke en tid, hvor du så i ro og mag, sammen med en af deres kompetente konsulenter indenfor badeværelsesindretning kan samle dine ideer og tanker og sammen forvandle dem til virkelighed. Shape Houses konsulterer er eksperter indenfor indretning af badeværelser i Hovedstadsområdet, med særligt fokus på kreative løsninger til badeværelsesindretning, der skal passe med både rummets størrelse og budgettet. Sammen med dig finder Shape House den badeværelsesløsning, og du har samtidig mulighed for at få et tilbud på dette helt gratis og uforpligtende. Så giv dem et kald, så I sammen kan finde ud af hvordan dit nye badeværelse skal indrettes.

Kategorier