Find energikoks og træbriketter på tilbud hos Pillemadsen

Hos Pillemadsen kan du finde alt, hvad du skal bruge af kvalitetsbrænde og brændsel. Læs mere om energikoks og træbriketter på tilbud her.

Pillemadsen

Energikoks med meget høj brændværdi

Pillemadsen sælger alle former for brændsel, og udover pejsebrænde, træbriketter og træpiller kan du også finde energikoks i butikken. Hvis du har et stramt budget, så er koks ikke til at komme uden om, for det er virkelig en billig måde at fyre op på, som helt sikkert ikke sprænger budgettet. Energikoks er et biprodukt ved oliefremstilling, også kaldet petroleumskoks, og det har en meget høj brændværdi, som virkelig kan varme op hurtigt og effektivt. Man skal dog holde øje med forbrændingen, da den kan overophede systemet på grund af den enormt gode og effektive brændværdi. Energikoks er super billigt og enormt effektivt, og vil helt sikkert være noget for dig, hvis du leder efter en billig måde at fyre på, og du skal have en brændsel, som har en meget høj brændværdi i forhold til prisen. Klik ind på hjemmesiden pillemadsen.dk og find lige det, du skal bruge i butikken.

Træbriketter på tilbud

Pillemadsen sælger alt i billig varme, for du kan bl.a. stort set altid finde træbriketter på tilbud på siden samt faste lave priser på pejsebrænde og træpiller. Der er mange forskellige gode alternativer, og du vil helt sikkert elske det brede udvalg af gode træpiller og træbriketter, som sælges til lave priser på siden. Af mærker i udvalget kan nævne Barlinek, FireHeat, Rondo, Pini Kay blandt mange andre. Disse mærker laver kvalitetsbrændsel af det bedste træ, for mange af produkterne er lavet af overskudstræ fra gulv- og møbelproduktion, hvilket vil sige at det er træ, som egentlig er alt for ’godt’ til at blive brændt af, men som kun kan bruges til træpiller og træbriketter. Leder du efter træbriketter på tilbud så klik ind på pillemadsen.dk, hvor du kan finde gode priser på al slags brænde. Der er mange forskellige produkter i butikken lavet af kvalitetstræ, og du kan næsten altid finde træbriketter på tilbud.

 

Kategorier