Forhandler af blomstrede puder og madrasser fra By Alex samt dansk interiør fra Broste Copenhagen

Lige meget om du er til blomstrede madrasser og puder fra By Alex eller dansk interiør lige fra sofaer til keramik fra Broste Copenhagen, så kan du nemt og enkelt finde det hele hos RostinRoom.

RostinRoom

Puder og madrasser fra By Alex

By Alex er et hollandsk brand, der er kendt for sine smukke og anvendelige madrasser og puder i flotte mønstre og lækre farver. Madrasserne og puderne fra By Alex har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Madrasserne er 3 centimeter tykke og er egnede til alt fra vilde kolbøtter til stille stunder med hygge og en bog. Med de herlige farver på madrasserne og puderne fra By Alex sætter du ekstra kulør på tilværelsen og lader sindet blive inspireret af de smukke farver. By Alex kombinerer funktionalitet med anderledes og nytænkende design, som er udviklet til at blive brugt hver dag. Madrasserne og puderne kan med fordel bruges på børneværelset, hvor det smarte design vil smelte sig ind i ethvert lille børnehjerte. Se det store udvalg af madrasser og puder fra By Alex på rostinroom.dk og lad dig inspirere til nyt sprudlende liv på børneværelse.

Broste Copenhagen kvalitetsinteriør

Broste Copenhagen er et dansk interiørbrand, som blev grundlagt i 1955, og som i dag er vokset til at være et af Skandinaviens største brands, når det gælder indretning til indendørs brug. Broste Copenhagen er et eksklusivt brand, der markerer sig ved god kvalitet og en enkel og elegant stil, hvor der er kælet for detaljerne. På rostinroom.dk kan du se alt fra mærket, der hvert år lancerer to årlige kollektioner. Broste Copenhagen har et bredt udvalg af interiør, og på rostinroom.dk kan du finde et stort udvalg lige fra frokost tallerkener til mælkekander over i velour stole og lampeskærme, særligt udvalgt af det store sortiment fra Broste Copenhagen. Klik ind på rostinroom.dk og se det store udvalg af dansk kvalitetsinteriør fra Broste Copenhagen og bestil det direkte hjem til dig, uden at du behøver gøre andet end klikke dig rundt på hjemmesiden.

 

 

 

Kategorier