Hold hjemmet varmt om vinteren med German Pellets træpiller eller energikoks

Du skal altid sørge for at du har det helt rigtige, at varme dit hjem op med, så du kan være sikker på, at du og familien holder jer varme i løbet af vinteren. Hos www.pillemadsen.dk kan du være sikker på, at finde lige det du mangler. De har blandt andet German Pellets træpiller samt energikoks.

Pillemadsen

German Pellets træpiller til opvarmning af hjemmet

Du skal selvfølgelig være sikker på, at du kan holde dit hjem varmt og behageligt. Det er nemlig vigtigt, at både du og din familie, kan holde varmen i den kolde danske vinter. Hos Pillemadsen har de den helt rigtige løsning, med deres udvalg af German Pellets træpiller, der er certificeret efter standarderne A1 og DINplus. Dette vil sikre, at det er en optimal forbrænding af pillerne, som vil give den rigtige opvarmning af dit hjem. Med det CO2 neutrale materiale der er lavet i 100 % træ, kan du være sikker på, at du vil få det bedste opvarmning til hjemmet. Det er derfor helt ideelt, at du tager ind forbi Pillemadsen, der netop har et bredt udvalg, af German Pellets træpiller.

Energibesparende og prisbesparende energikoks 

Når du skal varme dit hjem op, er det ideelt, at du finder den helt rigtige form for brændsel, der giver den varme, som du har brug for. Hos Pillemadsen har de et bredt udvalg af forskellige typer brændsel, og det gælder også energikoks. Det er et biprodukt til oliefremstillingen, og giver en rigtig god brændværdi, som vil sikre, at du får et varmt hjem på ingen tid. Det er dog meget vigtigt, at du holder øje med forbrændingen, så dit system ikke vil overophede, hvilket selvfølgelig hverken er godt for systemet, og for varmen i hjemmet. Da energikoks fra Pillemadsen er et energibesparende og prisbesparende produkt, vil du få det helt rigtige, at varme huset op med når vinteren melder sig.

Kategorier