Hos Bahn-Larsen finder du bl.a. både en løvsuger med batteri og en løvblæser på benzin

Bahn-Larsen har alt udstyr til haven. Deres udvalg byder blandt andet på havetraktorer, plæneklippere og løvsugere med batteri lige så vel som løvblæsere på benzin som du kan læse mere om nedenunder.

Bahn-Larsen

Løvsuger med batteri

Haven er et af de steder, hvor dine tanker og drømme kan få frit løb og hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne. Hos Bahn-Larsen står de klar med et lækkert udvalg af havemaskiner, der kan komme dig til stor gavn, når havearbejdet kalder eller når du får lyst til at udfolde dig. Udvalget af maskiner byder blandt andet på løvsugere, der hurtigt og effektivt kan opsamle de nedfaldene blade fra træerne i haven. Er du på udkig efter en håndholdt løvsuger, der er nem at bevæge sig rundt med, har Bahn-Larsen et bredt sortiment til dig, både med benzindrevne motorer og med batteri. En løvsuger med batteri, er et fantastisk valg, hvis du både prioriterer stor kraft, et lavt lydniveau og nem vedligeholdelse. Er du på udkig efter en løvsuger med batteri, fører Bahn-Larsen blandt andet modeller fra STIGA i høj kvalitet og til en super skarp pris. Du kan udforske det store udvalg på www.bahn-larsen.dk og finde din nye løvsuger med batteri.

Effektiv løvblæser på benzin

Har du brug for at blæse bladene af vejen på større arealer eller er du typen, der måske glemmer at sætte de batteridrevne redskaber til opladning? I så fald, bør du overveje en løvblæser på benzin og her står Bahn-Larsen også klar med et fantastisk udvalg af løvblæsere. En løvblæser på benzin kræver ingen opladning og er den løbet tør for benzin, kan du på nul komma fem hælde ny brændstof på løvblæseren – således undgår du kedelig ventetid. Er du på udkig efter en løvblæser på benzin, byder udvalget hos Bahn-Larsen på modeller fra velrenommerede mærker som Billy Goat, Ariens og Echo. Bahn-Larsen har igennem flere år rådgivet og hjulpet kunder med at finde de helt rette maskiner til deres behov og står også klar til at give et bud på hvilken model, der passer til dine behov. Spar penge på haveudstyr og køb din nye løvblæser på benzin hos Bahn-Larsen.

Bahn-Larsen står klar til at hjælpe dig med at træffe de helt rette valg, når det kommer til havemaskiner.

Kategorier