Hos Cibumic finder du bl.a. strygestål og en knivmagnet i høj kvalitet

Går du ekstra meget op i dit køkkenudstyr derhjemme, og er det meget vigtigt at dine køkkenknive altid er super skarpe og klar til brug når du skal skære kød, fisk, grøntsager og frugter? Så Cibumic helt sikkert en side for dig. Her har man nemlig samlet et eksklusivt udvalg af køkkenknive, samt alt der hører til disse. Det inkluderer blandt andet strygestål, en smart knivmagnet og lignende. Læs videre i artiklen herunder hvis du vil vide mere.

Cibumic

Strygestål i forskellige varianter

Uanset hvor høj kvalitet man vælger når man køber køkkenknive hjem til køkkenet, skal man sørge for at vedligeholde dem for at de holder sig skarpe og klar til brug. Heldigvis er man klar med det helt rigtige tilbehør til dette hos Cibumic, ikke mindst i kategorien med strygestål. Her finder du både keramiske strygestål, strygestål i diamant og andre varianter. Alle er nøje udvalg ud fra skarpe krav til kvalitet, præcist lige som det gælder ovre i kategorien med selve køkkenknivene, og vil egne sig godt til den kræsne for hvem kun det bedste er godt nok. Vil du se nærmere på kataloget med strygestål, så klik ind på www.cibumic.dk og tag et kig.

Smart knivmagnet

En vigtig faktor når man skal holde ens knive i tip top stand, er at man sørger for at opbevare dem sikkert når de ikke er i brug. Til det formål er en klassisk knivmagnet én af de bedste måder at gøre det, da man både sikrer at knivene sidder godt og sikkert, og at de samtidig er nemme at få fat på, når man skal bruge dem under madlavningen. Lige nu finder du flere flotte varianter i kategorien knivmagnet hos Cibumic, og med garanti også én der passer hjem i dit køkken.

Kategorier