Hos Tessies finder du bl.a. sten af rosakvarts og en mystisk drømmefanger

Hvis man er spirituel i sit liv, og man er på udkig efter forskellige ting, der kan hjælpe en i hverdagen og ændre på energi i hjemmet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Tessies. Her kan man blandt andet købe sten af rosakvarts og de fineste drømmefangere. Man kan købe nu ved at besøge hjemmesiden www.tessies.dk.

Tessies

Sten af rosakvarts

Leder man efter noget, der både kan pynte i hjemmet, og som samtidig kan være med til at skabe en bedre energi i et rum, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Tessies. Her kan man blandt andet købe sten af rosakvarts, som har en yndig og feminin lyserød nuance, og som helt sikkert vil pynte i hjemmet. Sten af rosakvarts kan desuden være med til at give en indre ro og samtidig give øget medfølelse og forståelse for andre mennesker. Der er med andre ord rigtig mange positive kvaliteter gemt i sten af rosakvarts. Hos Tessies forhandles alle sten naturligvis til rigtig gode priser, så det er bare med at kigge ind forbi hjemmesiden www.tessies.dk, hvor man kan købe allerede i dag.

Spændende og mystisk drømmefanger

Hvis man er plaget af onde drømme, og man gerne vil forsøge at ændre på det, så kan det helt sikkert være en god idé at investere i en drømmefanger fra Tessies. Myten om dem stammer fra det østlige USA, og historien går på, at drømmefangeren kan filtrere de onde drømme fra, så det kun er de gode, der flyder gennem hullet. Foruden at kunne hjælpe med en mere behagelig nattesøvn, så er en drømmefanger også ganske dekorativ og har et mystisk udseende, som giver et helt særligt udtryk i soveværelset. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at kigge ind forbi Tessies på hjemmesiden www.tessies.dk.

På hjemmesiden www.tessies.dk forhandles der alt fra de fineste sten til de flotteste drømmefangere.

Kategorier