Køb en brugt 20 fods container eller en containerbolig til en fin pris

Klik ind på dc-supply.dk, og få en god pris på containerbolig. Det er både muligt at købe og leje hos DC-Supply. Du kan også spare ved at købe brugt på 20 fods containere og andre størrelser.

DC-Supply

Den bedste pris på en containerbolig hos DC-Supply

Hos DC-Supply kan du købe containerbolig i form af en enkelt container, eller det er muligt at sammensætte flere moduler og derved få en beboelse med flere faciliteter. DC-Supply går så langt at levere moduler til en komplet skurby, som både kan købes og lejes. Her er der altså plads til 60 personer – perfekt til beboelse for arbejdere ved et større byggeprojekt. Du kan selvfølgelig også købe en forsikringsgodkendt lås til containerboligen. Kontakt DC-Supply online, og få en god pris på containerbolig i forhold til dine krav. Der sælges løsninger til erhverv, men mange private efterspørger også en containerbolig som fx til midlertidig beboelse, mens der bygges hus. Det er eksempelvis muligt at købe containerbolig med toilet og med passende indgange til elektricitet og afløb. Hvis du overvejer at købe eller leje en ny eller brugt beboelsescontainer, så tilbydes flere relevante løsninger på www.dc-supply.dk.

Brugt 20 fods container til flere formål

Online hos DC-Supply er det muligt at finde en prisvenlig container uanset krav. Der er penge at spare ved at vælge brugt, og der er en liste over brugte containermuligheder med varianter inden for beboelse, køkken osv. Vælg fx en brugt 20 fods reefer container. 20 fods containeren har mange anvendelsesmuligheder, og DC-Supply tilbyder også en lang række af deres løsninger til 20 fods containeren. Hvis du vil spare penge på en brugt 20 fods container eller en anden størrelse, er det værd at browse igennem de brugte containertyper på www.dc-supply.dk.

Klik ind på dc-supply.dk, og find fx en 20 fods container, men også andre dimensioner. Du får altid en god pris, hvad end du leder efter containerbolig eller et mobilt køkken. DC-Supply leaser også, hvis du har behov for en container i en kortere periode – fx i forbindelse med et byggeprojekt eller event.

Kategorier