Køb vildmarksbade og se mange gode demo tilbud hos SPA Kompagniet

SPA Kompagniet har et kæmpe udvalg af alt inden for badeværelsesudstyr, saunaer og spabade. Du finder bl.a. vildmarksbade i gode materialer, som er både smukke at se på og kan klare vind og vejr. SPA Kompagniet har også mange gode demo tilbud til dig, som gerne vil have kvalitetsvarer til nedsat pris.

SPA Kompagniet

Vildmarksbade fremstillet af canadisk cedertræ

SPA Kompagniet har gode vildmarksbade til dig, som ønsker en luksus udendørs spaoplevelse i egen have. Vildmarksbade fra SPA Kompagniet er fremstillet af canadisk cedertræ i høj kvalitet, som kommer fra bæredygtigt skovbrug. Træet er certificeret af PEFC, som garanterer, at træet er fremstillet efter ordentlige metoder og skovbrug. Cedertræ er perfekt til vildmarksbade pga. dets naturlige modstandsdygtighed overfor svamp og insektbid, som er nogle af de udfordringer, som et udendørs spa møder. Denne type træ er enormt langtidsholdbart, og vil man gerne beholde træets røde farve skal det blot behandles med olie en til to gange årligt. SPA Kompagniets vildmarksbade er også udstyret med en ovn, som yder 30 kW varme og effektivt varmer vandet op i karet.

Masser af demo tilbud

I SPA Kompagniets udsalgsafdeling finder du en masse gode varer til ekstremt lave priser. Her kan du finde restvarer og demovarer, som intet fejler. Der er mange penge at spare og udvalget af demo tilbud og restvarer opdateres ofte, så det er værd at holde øje med de gode tilbud hos SPA Kompagniet. Her finder du varer i mange forskellige kategorier. Hvad end det er spabade, badeværelsesskabe, armaturer, saunaer eller spejle, du er på udkig efter, så finder du det i SPA Kompagniets udsalgsafdeling. SPA Kompagniets varer er fremstillet af de bedste materialer, så du får kvalitet for pengene. Du finder masser af demo tilbud i SPA Kompagniets webshop, hvor du med garanti kan gøre et godt køb.

Køb vildmarksbade og se de mange gode demo tilbud på www.spakompagniet.dk.

Kategorier