Online forhandler af Panasonic luft til luft varmepumper i den bedste kvalitet

Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige luft til luft varmepumper til gode priser. Læs fx om en Panasonic varmepumpe her.

NovaSolar

Panasonic varmepumper til skarpe priser

Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige Panasonic varmepumper til gode priser. De laver nogle glimrende modeller, som du helt sikkert vil elske og som scorer højt på mange parametre, fx SCOP værdien, som har et lavt støjniveau. SCOP værdien angiver, hvor mange kWh varme pumpen kan producere pr. kWh strøm, den fodres med, og det er altså godt, hvis den er høj, for så får du meget varme for et lavt forbrug af energi. Til sammenligning har en gammeldags el-radiator en SCOP værdi på 1, hvilket jo ikke er ret højt. En Panasonic varmepumpe kan have en langt højere værdi og er altså et langt mere økonomisk valg, og du kan helt sikkert finde lige den model, som passer til dine behov. En Panasonic varmepumpe kan helt sikkert varme dit sommerhus op, imens du ikke bruger det, så du slipper for skimmelsvamp og problemer med fugt. Læs mere på hjemmesiden.

Luft til luft varmepumper 

NovaSolar sælger mange forskellige luft til luft varmepumper. En luft til luft model suger luften ind udefra og bruger energien i luften, som den omsætter til varme og sender det ind i rummet, og det kan den faktisk gøre på en ret energibesparende måde. En luft til luft varmepumpe skal monteres på husets inder- og ydervæg, og der skal altså laves et hul i huset, men novasolar-webshop.dk har deres egne montører, som har installeret varmepumper i årtier, og som ved lige hvad de laver, og som kan lave en flot installation hjemme hos dig kort tid efter, du har bestilt din pumpe. Det er en god ide at investere i luft til luft varmepumper, som du kan bruge til at holde skimmelsvampen fra døren. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige den, som du skal bruge. Find lige den, som du skal bruge til en god pris på siden.

Kategorier