Pillemadsen – billige træbriketter og pejsebrænde

Hos Pillemadsen er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige optændingsmidler. Der bliver i produktsortimentet udbudt en masse slags billige træbriketter og diverse pejsebrænde.

Pillemadsen

Køb billige træbriketter af 100 % rent træ på pillemadsen.dk

Hos Pillemadsen finder man et bredt udvalg af billige træbriketter. De er både en god løsning økonomisk, såfremt som miljømæssigt. De billige træbriketter er et godt alternativ til almindeligt brænde, da de er nemme at anvende og brænder godt. De billige træbriketter bliver fremstillet af 100 % rent træ, hvilket gør dem CO2 neutrale og derfor miljøvenlige. De billige træbriketter kommer med et lavt fugtindhold, der gør at de brænder bedre og i længere tid. Med billige træbriketter fra Pillemadsen er man sikret et produkt der giver en jævn afbrænding, da de ikke indeholder harpiks, knaster, bark eller lignende. Læs eventuelt mere om produkter på www.pillemadsen.dk. De billige træbriketter produceres både som hårdt pressede der giver en længere brændetid eller løst pressede der udleder mere varme.

Pejsebrænde til konkurrencedygtige priser

Hvis man er mere til det traditionelle brænde, findes der også et bredt sortiment af pejsebrænde hos Pillemadsen. Pejsebrændet lover en stabil og jævn brænding, da brændet findes i den bedste kvalitet. Pejsebrændet er naturligt og findes i flere træsorter, og giver derfor en god brændværdi. Priserne på pejsebrændet findes på www.pillemadsen.dk og er meget konkurrencedygtige. Pejsebrændet findes bl.a. i asketræ, avnbøg og birketræ, der alle lover en lang og stabil brændbarhed. Brændet man finder hos Pillemadsen kommer med en lav fugtighed, hvilket giver mindsket røg, som ikke tilsoder skorstenen. Dog anbefales det at lade brændet ligge indendørs i nogle dage, før optænding. Besøg www.pillemadsen.dk allerede i dag, hvis du leder efter en nem, miljøvenlig og effektiv måde at fyre op på derhjemme. Udvalget af brændbart materiale er stort, så det er bare med at kigge sortimentet igennem.

Kategorier