Stort udvalg af brændeklodser og pilleflis i god kvalitet hos Den Gamle Brugs

Lige meget hvilken type af brændsel man er på udkig efter til sin brændeovn, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra brændeklodser til pilleflis af den bedste kvalitet og til de bedste priser. Man kan købe med det samme ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Brændeklodser har høj brændværdi

Hvis man nyder at sidde og slappe af sammen med hele familien foran en brændeovn, og man gerne vil kunne tænde op i den med god samvittighed i forhold til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig brændeklodser, som er produceret af overskudmateriale fra produktion af trægulve på et savværk. Det betyder, at man med brændeklodserne kan tænde op i sin brændeovn med træ, der ellers bare ville være gået til spilde. Brændeklodserne har naturligvis også en rigtig god brændværdi, og de forhandles til en rigtig god pris. Det er altså bare med at kigge ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk, hvor man kan bestille allerede i dag.

Pilleflis af den bedste kvalitet

Hvis man mangler brændsel af høj kvalitet til at tænde op i sin brændeovn med, så kan det helt sikkert anbefales, at man kigger ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet pilleflis, som er af den bedste kvalitet, og som har en rigtig god brændværdi, så man kan holde gang i sin brændeovn i lang tid, uden at man behøver at fylde pilleflis på hele tiden. Foruden pilleflis kan man hos Den Gamle Brugs også købe dækflis, som kan bruges i blomsterbede i haven. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Man kan kigge meget nærmere på det store udvalg af alt fra brændeklodser til pilleflis på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Kategorier