Bambus møbler og keramik af en høj, dansk kvalitet

Elsker du at finde unikke antikke fund både herhjemme og i udlandet, så vil du med garanti elske denne hjemmeside www.tinekhome.com hvor Tine K Home giver dig indblik i sine unikke fund inden for bl.a. bambus møbler og keramik.

Tine K Home

Bambus møbler designet af Tine K Home

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor passionen for god kundeservice og kvalitet går hånd i hånd. Dette vil du hurtigt kunne mærke hvis du tager et kig i deres udvalg af møbler. Tine K Home har samlet et stort og inspirerende udvalg af møbler, der trækker på stile fra hele verden. Se fx deres udvalg af bambus møbler. Bambus møbler er super populære fordi de kan bruges i rigtig mange slags hjem. Ønsker du at skabe en hyggelig og afslappet boheme stemning i dit hjem, så er bambus møbler den helt rette vej at gå. Bambus møbler kan sættes sammen med mange forskellige slags møbler, og er derfor meget anvendelige i alle rum i hjemmet.

Flot keramik lavet fra hjertet

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af keramik. Keramik er blevet meget populært de senere år, fordi det passer rigtig godt ind i den skandinaviske stil, der på én gang er enkel, rå og romantisk. Keramik er unikt og kan pynte et bord på en måde, som porcelæn ikke kan. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af keramik, priser, materialer eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor de med glæde vil besvare dine spørgsmål og vejlede dig i din søgen. De tilbyder også deres kunder, at de kan designe deres eget møbel, hvis de går med nogle ideer til dette.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse god inspiration til hvordan du, med få og enkle ting, kan gøre dit hjem hyggeligt og personligt.

Kategorier