Plakater fra ViSSEVASSE med minimalistiske motiver

ViSSEVASSE designer plakater med flotte motiver, der fortæller en visuel historie. Yderligere er ViSSEVASSE forhandler af motiver fra den australske kunstner Vee Speers inkl. hendes The Birthday Party serie, der har vundet international anerkendelse. Uanset hvad du leder efter, kan du finde den rette plakat på vissevasse.dk.

ViSSEVASSE

Find den nye plakat i udvalget med næsten 300 styks

En ny plakat er en glimrende måde at skabe et nyt, flot og anderledes look i hjemmet uden at komme af med en formue. ViSSEVASSE designer deres egne plakater, og det har de gjort siden 2013. På nuværende tidspunkt finder man knap 300 plakater i flotte danske design, som desuden er trykt på papir i en miljøvenlig kvalitet. Hvis du bestiller en plakat hos ViSSEVASSE, kan du få den i en ordentlig ramme med tykt refleksfrit plexiglas. Du kan vælge at bestille din plakat online, eller komme forbi deres adresse på Amager og hente plakaterne selv.

Plakater fra Vee Speers og Dan Isaac Wallin på vissevasse.dk

ViSSEVASSE er ægte dansk design, og på blot fem år har de opnået en del anerkendelse i Danmark. De mange plakater er inddelt i underkategorier, og du finder motiver som land/by, mad, foto osv. Hvis du vælger at købe en ramme til din plakat, så rammer ViSSEVASSE den naturligvis ind, så den er klar til at komme op på væggen med det samme. Dit valg af plakater siger noget om dig, og hvilket udtryk du ønsker i hjemmet. Ud over at producere egne plakater, så finder du også modeller fra udvalgte kunstnere, som ViSSEVASSE synes ekstra godt om. Der er tale om Vee Speers fra Australien, som nævnt tidligere, men du finder også skønne design fra Dan Isaac Wallin fra Sverige, der er kendt for dragende fotos med motiver fra naturen af.

Hos ViSSEVASSE finder du rigtig mange skønne plakater, der er perfekte til at udtrykke din stil på væggene. En plakat fra firmaet her er et stykke kunst, der er lagt utroligt mange timer i. Se de skønne og flotte motiver ved at klikke ind på vissevasse.dk.

Kategorier