XPOSE MEDIA – Den perfekte markedsføringsmetode..

"Super idé med Ad Man & Ad Bike, det virker bare.. Xpose Media leverede varen med hurtig action, godt materiale og super service.Vi kommer helt sikkert til at fortsætte vores samarbejde" - Jesper Panduro, Adm. Direktør hos Max Burger.

Ad Man & Ad Bike

Konceptet er bygget omkring speciallavede skærme som enten er tilkoblet cykler eller som kan bæres af mennesker, også kaldet Ad Man og Ad Bike. Denne nye form for markedsføring vil finde sted på gader og i blandt mennesker. Det vil være langt mere opsigtsvækkende, da konceptet er nyt, samt nå ud til en større målgruppe på samme tid, i modsætning til de traditionelle markedsføringsmetoder. Ad Man og Ad Bike kan bruges til skræddersyede kampagner i hele landet. Om det så er lanceringen af et nyt produkt, premieren på en ny film eller for at lede opmærksomheden hen på en stor begivenhed, eksempelvis Copenhagen Fashion Week. Skærmene er udstyret med LED belysning, som gør det muligt at markedsføre sig, selvom mørket har lagt sig. Ad Man kan bevæge sig frit i gennem områder hvor biler og cykler ikke har adgang og Ad Bike er visuel stærk, både når den kører og holder stille. Fordelene ved at bruge Ad Man & Ad Bike, er at man som virksomhed har adgang til attraktive lokaliteter i hele landet og til en langt billigere pris. Dette gør at små virksomheder, med et lille budget også kan være med. Som kunde hos Xpose Media, har man adgang til et system, der gør det muligt at sammensatte en kampagne, med få dages varsel og det er denne fleksibilitet der vil sætte Xpose Media i førersædet, inden for markedsføring.

Om Xpose Media

Xpose Media er et mediebureau, der leverer synlig og dynamisk udendørs markedsføring til virksomheder i Danmark, indenfor alle brancher, hvor branding spiller en vigtig rolle. Xpose Media's filosofi er at levere professionelle, kreative og fleksible løsninger, til konkurrencedygtige priser, som gør det muligt for alle virksomheder, store som små, at få deres produkt samt budskab mere synliggjort og på denne måde være et skridt foran konkurrenterne.

For mere information om Xpose Media og priser.

Rachid Dadi, Salgsdirektør | Skindergade 15 / 1159 København K | T: +45 70 90 09 09 | E: rd@xposemedia.dk | www.Xposemedia.dk

Kategorier