Forny dit hjem med mundblæste drikkeglas og unikke vaser i glas

Mangler du service til alle lejligheder, så har Pernille Bülow A/S mundblæste drikkeglas og unikke vaser i glas, der helt sikkert vil gøre dit frokostbord stemningsfuldt. Besøg dem her www.homeshop.dk og tag på en skøn shoppetur i deres spændende kollektioner af designs.

Pernille Bülow A/S

Mundblæste drikkeglas til alle lejligheder

Pernille Bülow A/S er et fantastisk fællesskab af glaspustere, der fremstiller håndlavet brugskunst med stor præcision og spændende formkoncepter. Hos dem finder du blandt andet mundblæste drikkeglas, som kan passe til alle lejligheder. De mundblæste drikkeglas har en skøn gennemsigtig form, hvor kanten er pyntet med en tynd, farvet linje, som kan fås i forskellige farver. De har en højde på 9 cm med en diameter på 6,5 cm. Størrelsen kan variere, men har du allerede nogle mundblæste drikkeglas, så kan du kontakte dem, og de vil lave de nye, så de passer til højden på dine gamle. Klik ind her www.homeshop.dk og find de smukke mundblæste drikkeglas i din yndlingsfarve.

Unikke vaser i glas til dit hjem

Elsker du at have blomster i dit hjem, så har Pernille Bülow A/S en skøn serie af unikke vaser i glas. I serien af unikke vaser i glas finder du blandt andet en smuk organisk blomstervase i runde former. Dens form er en sammensmeltning af to cirkler, som giver vasen et blødt udtryk, der komplimenterer blomsternes bløde karakterer. Blomstervasen har en højde på 10,5 med en bredde på 5 og 7 cm, så den passer perfekt på spisebordet. Blomstervasen kan fås i mange forskellige farver, som passer godt til hinanden. Klik ind her www.homeshop.dk og find de unikke vaser i glas.

Forny dit hjem med mundblæste drikkeglas til alle lejligheder og unikke vaser i glas fra Pernille Bülow A/S. Besøg dem online her www.homeshop.dk og tag på en inspirerende rejse i deres glasunivers.


Kategorier