Et flodkrydstogt til Holland og Belgien samt Rom rejser hos Ans Rejser

Drømmer du om at opleve Rom igen? De fleste har været i den italienske hovedstad mindst én gang, men man kan aldrig få nok af den hyggelige atmosfære. En anden sublim oplevelse er et flodkrydstog igennem Holland og Belgien, der ligeledes tilbydes hos Ans Rejser.

Ans Rejser

Kom helt tæt på Rom

Hos Ans Rejser er der flere typer af Rom ferier. Det er muligt at opleve Rom sammen med andre destinationer i en pakkeløsning, men du kan selvfølgelig også få en rejse, der kun foregår i Rom. Denne hedder Rom, den evige stad, og det er en rejse, hvor man kommer forbi Vatikanet og de andre seværdigheder. Det er en kort men yderst velstruktureret ferie, som kan give et friskt, kulturelt pust. Er du allerede forelsket i hovedstaden, eller vil du opleve Rom for første gang? Lad Ans Rejser stå for rejsen, og få en planlagt rejse, hvor du ikke selv skal bekymre dig om noget. Der er styr på det, når du bestiller hos Ans Rejser.

Flodkrydstogt i Holland & Belgien – en super oplevelse

Der er mange, som drømmer om et flodkrydstogt. Hvad er mere afslappende end at ligge og nyde den friske luft fra vandet, mens man passerer smukke landskaber og rig kultur? Man har mulighed for at spise alle måltider ombord og virkelig nyde den unikke stemning ombord på det 4-stjernede skib. Det er en oplevelse, der er perfekt som gave til partneren. Hvad kunne være mere romantisk? Klik ind på ansrejser.dk, og læs mere ved at klikke ind på kategorien med flodkrydstogter og derefter Flodkrydstogt i Holland & Belgien. Dette flodkrydstogt giver et perfekt afbræk fra hverdagen. Der er få ting mere afslappende, og du kan selvfølgelig også vælge flodkrydstogter til mange flere destinationer end Holland og Belgien hos Ans Rejser.

Et flodkrydstogt til Holland og Belgien er simpelthen en sublim oplevelse. Ans Rejser arrangerer også ture til Rom og andre destinationer i Italien.

Kategorier