Julemarkeder i Berlin, krydstogt i Middelhavet og mange andre typer af ferier

Ans Rejser tilbyder en tur til de spændende julemarkeder i Berlin, hvor der er noget for alle. Det er en mulighed for at komme i god julestemning i december måned og få gjort nogle tidlige indkøb. Dette jyske rejsebureau tilbyder også diverse krydstogter og flodkrydstogter som fx et krydstogt til Middelhavet.

Ans Rejser

Julemarkeder i Berlin, byrundtur og oplevelser fra Den Kolde Krig

Ans Rejser tilbyder flere forskellige ture til julemarkeder i det tyske og det danske. Disse rejser i december måned er glimrende, hvis man ønsker at opleve at klassisk julemarked. Det kommer næppe som en overraskelse, at den tyske hovedstad har nogle iøjnefaldende julemarkeder. Ans Rejser arrangerer en tur på fire dage, som også indeholder historiske oplevelser. Du kommer helt tæt på Den Kolde Krig og dens forbindelse med Berlin, hvor du kommer til at se Checkpoint Charlie. Turen her inkluderer naturligvis også en byrundtur i hovedstaden. Hvis du ønsker at opleve de stemningsfyldte julemarkeder i Berlin og meget mere, så er denne tur på fire dag fra Ans Rejser et oplagt valg.

Ans Rejser byder på et luksuriøst krydstogt i Middelhavet

Ans Rejser tilbyder en lang række af rejser til Europa, og hvis du hellere vil længere sydpå og opleve sol og glade dage, så kan deres krydstogt i Middelhavet anbefales. Denne rejse tager dig forbi Italien, Montenegro, Kroatien og Grækenland. Norwegian Star krydstogtskibet byder på luksus inkl. restauranter, teater, wellness og sågar et kasino. Denne krydstogtsrejse til Middelhavet er lig med azurblåt hav så langt øjet rækker, skønne strande, god mad og masser af sydlig kultur. Du kommer til at opleve Venedig, Dubrovnik, Kotor, Athen, Split og mange andre famøse byer. Hvis du overvejer at rejse på et krydstogt i Middelhavet eller andre steder i Europa, så læs mere inde på www.ansrejser.dk.

Kom på krydstogt i Middelhavet med Ans Rejser, der arrangerer mange ture til landene i Middelhavsområdet. Hvis du hellere vil i julestemning, så er der en tur til julemarkeder i Berlin, ligesom du kan finde smutture til mange andre julemarkeder i Danmark og Tyskland – mere info på ansrejser.dk.

Kategorier